Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ta druga kreska pojawił się od razu praktycznie. Pasek jeszcze cały nie zdążył nawet przelecieć a już była. Tutaj na zdj po około 5-8 min. Dziś rano zrobiłam o czułości 25 i negatywNegatywny i wydaje się zalany.![]()
Po 5-8 minut to już się nie patrzy.Ta druga kreska pojawił się od razu praktycznie. Pasek jeszcze cały nie zdążył nawet przelecieć a już była. Tutaj na zdj po około 5-8 min. Dziś rano zrobiłam o czułości 25 i negatyw
No na żywo normalnie różowa, tylko bardzo blada. Mam jeszcze jedno zdj po 3 min ale ma za duży rozmiar żeby dodać. Co będzie to będziePo 5-8 minut to już się nie patrzy.
Natomiast ona jest tak blada, że ciężko powiedzieć, czy ona jest w ogóle wybarwiona czy szara, czy ona jest fabryczna czy testowa... :/ Trzymam kciuki.
Zrób screen (możesz nawet trochę przybliżyć, jak jest z daleka) i wstaw screen zdjęcia.No na żywo normalnie różowa, tylko bardzo blada. Mam jeszcze jedno zdj po 3 min ale ma za duży rozmiar żeby dodać. Co będzie to będzie