reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Polaa no wlasnie jedyne co mozemy robic to tlumaczyc ze tak sie nie robi.
Pogoda ladna to i samopoczucie lepsze:-)

Karis moze za bardzo sie starasz zeby wywolac porod.Moze sprobuj duzo odpoczywac i wtedy sie zacznie;-)Ja czekam w kolejce ale tylko do 3go czerwca:-D Ustalili Ci jakis termin wywolywania porodu w razie jakby sie samo nie zaczelo??

reklama
kamila jak dla mnie za ciepło:zawstydzona/y: poszlam dzisiaj z Mlodym na spacer i ledwo doszlam do domu, masakra:/ ale jak sie okazalo mialam gorączke a myslalam ze juz mnie calkowicie puściło:wściekła/y: No ale Kuba wyszalal sie dwie godziny na placach zabaw a ja przezylam wiec nie ma tragedii:-D

karis 3mam kciuki zeby się juz zaczęło:tak:

Polaa dla mnie tez bylo za goraco wczoraj,ale wole taka pogode niz ta co mielismy przez ostatni miesiac.Bylam wczoraj z Olivia w parku na 2 godziny i normalnie ramiona sobie zjaralam:szok:
Odliczam juz dni do przyjazdu mojego taty,jeszcze tylko 8 dni:-)

Karis jesli jeszcze jestes zapakowana (a mam nadzieje ze nie) to zamelduj sie zebysmy wiedzialy:-)

Kris mam nadzieję że cisza z twojej strony oznacza że się zaczęło. Powodzenia ;-)

Polaa uważaj na siebie i oby jednak ci szybko przeszło.

Ja korzystam dziś z pogody. Wczoraj trochę posprzatalam to dziś w ogródku leniu****e. Ja już maliny, ananasy i ostre jedzenie wyprobowalam i nadal nic. Zobaczymy czy nic nie robienie podziała.
Czy którąś z was dostaje ból w nogach taki podobny do skurczu? Ja od wczoraj mam w prawym udzie i zastanawiam się czy to dziecko naciska na jakiś nerw czy co ;-/

no zaczęła się ale większa frustracja:wściekła/y: naprawdę mam dość o 3 w nocy złapał mnie silny ból i na tym się skończyło
pogoda super a ja zaczęłam puchnąć buuu
kamila jak patrzę na twój suwak to ty mnie faktycznie przegonisz.......

karis nie denerwuj sie (wiem łatwo się pisze) w końcu nadejdzie ten moment, oby jak naszybciej:tak:

kamila mnie tez wczoraj niezle opalilo, zwlaszcza twarz:tak:
Kuba niedawno poszedl spac, jak wstanie to idziemy na spacer, mam nadzieje, ze jakos dam radę:zawstydzona/y: najchetniej bym sie polozyla z nogami w gorze i nic nie robila ale nie da się a szkoda...

Magda ja to samo, lapia mnie skurcze w udach jak nie wiem:wściekła/y: zwlaszcza w nocy

Karis napewno Cie nie przegonie;-) Ciebie nie beda trzymac dluzej niz tydzien w dwupaku a ja moge urodzic nie wczesniej niz za 9 dni:-)wrzuc na luz to zobaczysz jak szybko akcja sie zacznie:tak:

Magda mnie o dziwo w tej ciazy skurcze nie lapia,ale w pierwszej ciazy to pod koniec w lydkach co noc i takie ze ledwo wytrzymywalam.

Polaa tez bym chetnie sie wlegiwala i robie to jesli tylko moge:-) My juz dzis zaliczylysmy plac zabaw,odrazu po przedszkolu i dopiero co wrocilysmy.Ja nie wiem skad moja mala bierze tyle sily-od 9tej do 12stej w przedszkolu i po 12stej do 3ciej w parku do tego wracamy do domu i tu tez na tylku nie usiedzi juz nie wspominajac ze nie spi w dzien wogole.

reklama
hej witam Was dziewczyny :D kiedyś pisałam tutaj regularnie ale ostanti zaniedbałam forum

mamcia witaj!! podczytałam że planujecie trzecie maleństwo :D
karis o jejku ale Twoja ciąża szybko zleciała :D

Do góry