reklama

Ciężarne na Wyspach

ciąża zleciała ale coś skończyć się nie che:-p
umówiłam się do birth centre zbadają mnie jutro o 18 ale już zapowiedzieli że po 28 tylko mogę rodzić w szpitalu więc pocieszona nie jestem..... no cóż zobaczymy w sumie zaczynam łapać doła i się martwię o mojego maluszka bo dwójka moich dzieci rodziła się 2 dni przed terminem:no:

reklama
karis nie martw się o Maluszka, wszystko bedzie dobrze:tak:
widocznie za dobrze mu u Ciebie w brzuszku;-)

Mojemu Kubie tez bylo bardzo dobrze chyba bo nic na Niego nie dzialalo a ja sie tylko denerwowałam:-(

agatakat zobaczyłam Twój nick i pierwsza myśl-zaciążyła koleżanka więc z bijącym mocniej sercem otwierałam wątek :-) hehe ale welcome back fajnie,że znów tu jesteś :)

karis mam nadzieje,że Twój dzieciaczek niebawem zdecyduje sie na opuszczenie brzuszka. Zapewne mu tam dobrze. Ja córkę urodziłam 12 dni po terminie więc doskonale wiem co czujesz i wspólczuję bardzo. Już niebawem i Ty bedziesz tulić swe maleństwo.

U nas wszystko ok. Nati już chyba przyzwyczaiła się do obecności braciszka,głaszcze go codzień,podbiega jak zapłacze,do mnie już normalnie przychodzi,daje buziaki,przytula się więc foch i zazdrość pewnie już jej minęły. Pewnie jeszcze trochę i już nie będzie pamiętać,że kiedyś była sama :)
Adaśko grzeczniutki,nocki ładnie przesypia,budzi się tylko ok 3 razy na cyca,w dzień już coraz dłużej aktywny ale też nie wymaga jeszcze jakiś mega pokładów uwagi,na razie sam poleży nawet dłuższą chwilkę :)
Pogoda taka,że teraz większość dnia na polu spędzamy. Młody właśnie śpi na ogródku :)

joasia ahaha :-) powoli wdrążam się w temat bo może za jakiś czas zagoszcze tutaj na stałe ;-)
karis czekamy na wieści!!

u nas dzisiaj kolejny dzień ciepła ale przyjemny wiaterek do tego jest więc nie jest już tak gorąco jak wczoraj :-p

dziewczyny dołączam się do kciuków za owocne starania:tak::tak:
jestem po wizycie i miałam masaż szyjki może do rana akcja się rozkręci kazała położna mi się najeść i pić dużo wody rozwarcie na 3cm szyjka prawie żadna:tak: mam nadzieję że jutro napiszę z porodówki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry