reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Polaa dzieki.Fajnie Twojej mamie sie zlozylo ze rodzila we wszystkie miesiace lata:-D
Ja mam wizyte z polozna za 2 tygodnie ale mam nadzieje ze nie dotrwam juz:-D

Karis caly czas trzymam kciuki za Ciebie i mysle czy juz... Tak wlasnie szukam czegos bo chce sie jak najszybciej przeprowadzic ale jak narazie nic ciekawego,a chciala bym cos z ogrodkiem najlepiej-wiec raczej nie uda mi sie przed porodem.

Kaska Ja tez nie mialam in vintro,ale corke rodzilam 11 dni po terminie-porod wywolywany,bolalo okropnie ale rodzilam tylko 5 godzin wiec szybko poszlo.

Karolak zycze Ci zebys sie nie meczyla przez lato:-)

Madlen ciesze sie ze wszystko ok z maluszkiem.Napewno beda ciagle tylko dobre wiesci;-)

A ja sie ostatnio troszke wystraszylam ze bede musiala przebukowac tacie bilet bo rozwalil sobie reke w pracy pod koniec tygodnia i ma az 16 szwow i moja mama panikara ciagle gadala ze nie wie czy zdaza mu sciagnac szwy do tego piatku bo to brzydko wyglada(a tu jak bym chciala z nim pojsc prywatnie to za duzo to kosztuje)ale na szczescie jak dzis byl na opatrunku to mu powiedzieli ze w piatek szwy sciagaja wiec przyleci w sobote no i w sobote w nocy moge juz rodzic:-D

Milego wieczoru dziewczyny

reklama
witam :-)
u nas juz po pieknej pogodzie..niby zimno nie jest,ale od wczoraj wieczor pada..,a na sobote mielismy zaplanowany piknik ..chyba raczej z naszego piknikowania nic nie bedzie :wściekła/y:
karis mam nadzieje,ze juz tulisz swojego Maluszka..kciuki caly czas 3mam :tak:
kamila dobrze,ze tacie sciagna szwy i przyleca rodzice ,tak jak bylo w planach ;-)..za ciebie tez kciuki,bo widze ze dobijasz do mety..
pola za niedlugo tez...
jak ja wam zazdroszcze..wy juz na koncowce,a ja na poczatku..gdzie tu do grudnia..
dwojke dzieci mam z wiosny-marzec i kwiecien i jak dla mnie to byly najlepsze miesiace na rodzenie dzieci..nie bylo upalow (jedynie poczatki ciazy,ale jakos dalam rade:-D),a potem na wiosne moglam caly dzien byc z maluchami na dworzu..
teraz termin mam na poczatek grudnia ..mam nadzieje,ze zimy u nas nie bedzie w tym roku ;-)

madlen super ze widzialas maluszka :D i jest wszystko dobrze.
karis mam nadzieje ze juz tulisz malenstwo :tak:.
U nas ochlodzenie, teraz jak dzieciaki od jutra maja troche wolnego od szkoly to caly tydz. pokazuje ze ma byc 19st. :no:, a wczoraj kupilismy wiekszy basen dla dzieci.... raczej nie bedzie narazie uzywany :(.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.

30 maja o godzinie 10.20 godz przyszedł na świat nasz skarb Alexander, waży 3770 g pięknie cyca, jesteśmy już w domku od wczoraj:-) i czujemy się dobrze.Serdecznie pozdrawiamy i jak znajde chwilke czasu to napisze cos wiecej:tak: Lepszego porodu nie moglam sobie wymarzyc:-D

Madlen dzieki:-) a przylatuje tylko tato,ale za to na minimum miesiac wiec sie ciesze bo sobie troszke odsapne i jak urodze to bede miala pomoc:-)

Karis GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! w koncu sie doczekalas.Mam nadzieje ze szybko znajdziesz chwilke zeby wrzucic fotke i opisac porod ,domyslam sie ze byl expresowy:-) no to teraz moge juz rodzic:-D

reklama
Karis Gratulacje, czekamy na fotkę Małego:tak:

kamila no to teraz Twoja kolej;-) ja czekam spokojnie jeszcze te dwa tyg. i nie wpycham sie w kolejkę:-D

madlen ja zawsze mowilam, ze marzec i kwiecien to super miesiace na porody:-D nie ma upalow na koniec, a pozniej kiedy to chodzi się na spacerki z dzieckiem a nie brzuchem, ja Kube rodzilam w listopadzie i zdecydowanie lepiej listopad niz teraz czerwiec, moje odczucia

Do góry