Towicz86266
Fanka BB :)
Karolina tylko się nie poddawaj , jak załapiesz to gwarantuje z auta nie wysiądziesz. Dla mnie jazda autem to poczucie swobody i wolność :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy Amandzie nie moglam zasnac bez podobnej poduszeczki, a teraz stresy wyjazd do pl i zupelnie zapomnialam o tym.. akurat w naszym przedszkolu (ale sadze ze podobnie jest wszedzie) dziecko nie musi umiec na nocnik, biora kazde dziecko ze tak powiem na jakim kolwiek jest etapie
w plecaku ciuszki na zmiane, pieluchy, worki na pieluchy. A babeczka mowila ze oni beda robic jak chce ze moga ja wysadzac na ubikacje albo nocnik. Do tego przedszkola ja mam 2 minuty piechota takze nawet jesli mloda by sie zasikala i nie dawala przebrac to moge zawsze podejsc
kwestia z młodą ze ona na sile sie nie da posadzic, jak chce to idzie i robi (albo leje sobie po nogach) a jak ma mokre to sie sama rozbiera z mokrego. Będzie dobrze
są tak wielkie że jeśli dokładnie wszystko przeglądam to pod koniec nie chce mi się już chodzić, albo kasy już brak
ja to w ogóle przed każdym stanowiskiem musze ukleknąć, przegrzebać, pomocać bo takto jak się chodzi tylko to z daleka dużo fajnych rzeczy można ominąć. Jeżdze z samego rana, jak najwcześniej bo koło 9 jak tłumy się zjadą razem z psami (nie mam nic przeciwko psom no ale mogli by sobie darować żeby je zabierać w takie miejsca :/ ) to mi się już nie chce chodzić. A Wy na które jeździcie? ja jeżdze zazwyczaj z mamą bo mój T nie trawi tego, lubi oszczędność i rzeczy z bootfair ale twierdzi że od jeżdzenia tam ma najlepszych ludzi do tego ;-) teraz mama pracuje więc nie będzie miał wyjścia, musi ze mną jechac i torby za mną nosić bo nie będę co chwila do auta latać ;-) Aleks w ogóle mieszkamy tak blisko siebie że musimy się kiedyś spotkać :-) przed porodem jak już będziesz mieć więcej wolnego albo już po porodzie z maluchami, bo przecież będą praktycznie w tym samym wieku ;-)