Tygryseczek, serdecznie zapraszamy!!! Zrob sobie suwaczek i napisz pare slow o sobie

rozgosc sie i pisz jak najczesciej!!!
Dziewczynki, tez zastanawialam sie czy zaczac prac rzeczy dla Leona, ale chyba to za wczesnie, boje sie ze sie zdaza zakurzyc czy cos...
Mamcia zazdroszcze Ci ze mozesz sie wyspac. Ja choc moge leniuchowac to nie daje rady spac dluzej niz 8.00. zazwyczaj wstaje z moim M po 6... czlowiek jest glupi jak chodzilam do pracy to wstac nie moglam. Nie moge sobie wypracowac zadnego rytmu na tym zwolnieniu caly czas nie umiem wrzucic na luz, mam wrazenie ze marnotrawie czas. Wynajduje sobie robote - dzis przesadzam kwiatki i maluje komode

To chyba slynny syndrom wicia gniazda!
Mialam wczoraj rozmowe z kadrowa w sprawie szefowej 1.5 godzinna i znow cisnienie i puls wysokie.... ech. Przedluzylam zwolnienie o kolejny miesiac, nie mam ochoty tam wracac.
Verita nie martw sie mala roznica! bedzie dobrze, ciagle dzialasz w rytmie mamy malego dziecka, dzieciaki beda kumplami i zawsze razem! Wydaje mi sie ze ciezej miec duza przerwe miedzy dziecmi i znow reorganizowac zycie, prace itd. Tak wszystko na raz i spokoj. Jak nam sie spodoba bycie rodzicami

takze planujemy drugie po krotkiej przerwie.
Karolina wspolczuje tesciowej, w ogole sie nie przejmuj glupim gadaniem. Sluchaj swojego ciala i duzo spij i odpoczywaj- poczatek najtrudniejszy - teraz liczysz sie Ty i dzieciaczek. Owszem ciaza nie choroba ale kazdy przechodzi ja inaczej. Kiedys baby kopaly w ziemniakach w ciazy i rodzily na sianie, teraz standardy sie zmienily!
12 sierpien juz niedlugo! Szybko zleci i zobaczysz swoje szczescie!
Mdlosci to dobry znak swiadcza o wysokim poziomie hormonow!
Agatko tak mam zamiar zdawac prawko na swoim, ostatnio oblalam na tzw. meetingu, wywlekli mnie na te polne waskie drogi i koles jechal na przeciwko zza zakretu, jechalam 20 na godzine, jak tylko go zobaczylam zahamowalam i cofnelam do zatoczki zeby go puscic ale podobno reakcja byla za wolna czy cos... ewidentnie sie przyczepila... e tam nie wazne, do 3 razy sztuka!
Jak tam postepy w odpieluchowaniu Amandy?
Landrynko jak sie czujesz?
Towicz dosc juz tego leniuchowania w PL wracaj do nas!
Gingerko co u Ciebie?
Doswiadczone mamusie zastanawialam sie ostatnio nad koszulam/ pizamamii do karmienia, takimi ktore maja wyciecie na piers.

Mialyscie cos takiego czy to strata pieniedzy? Wydaje mi sie ze koszula z guzikami na dekolcie wystarczy... macie jakies doswiadczenia w tym zakresie?