Pewnie witamyhejka mozna sie do was przylaczyc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie witamyhejka mozna sie do was przylaczyc?

co do zakurzenia rzeczy powiem Ci że za pierwszym razem ciuszki prałam dwa razy
? jeśli nie to już pierz'. My mieszkamy w mieszkaniu i z wieszaniem ubrań w ziemie jest kiepko, bo nie ma miejsca i stoją na środku pokoju - ew pralko suszarka idzie w ruch. Co do koszulki to ja miałam jedną taką specjalną a kilka kupiłam w primarku po 3/4 funty za sztuke
z guziczkami po środku
polecam te z primarka! cenowo zaoszczedzisz a jeśli masz zamiar spać w koszulach to będziesz potrzebować kilka sztuk conajmniej - a to maluszkowi się uleje, a to mleko w nocy pocieknie itd. 
na noc kilka razy spała bez pieluchy i całą noc przespała, ale ostatnio gorąco i dużo pije więcej jej znowu na noc zakładamy, a rano sama ściaga pieluche i sika na nocnik ;-)
ale po ciazy to raczej sie nie uda. Czytalam ze trzeba uwazac zeby piersi nie przeziebic, bo grozi zapaleniem... Cos wymysle, pewnie kupie ze dwie pizamy i koszule.