czesc Wam,
Towicz witaj spowrotem! Mam nadzieje, ze wypoczelas w PL! Niezla niespodzianka! No coz Adelina bedzie nastepna i bedzie sie cieszyc ze ma takiego wspanialego starszego brata! Poki co na watku same chlopaki, Landrynka, Agata, Towicz i ja

u Verity mozliwa dziewczynka wiec reszta dziewczyn ciekawe co u Was? Jakies preferencje?
Trusia ja na grzybka dostalam clotimazol dopochwowo od GP czyli mozesz pojechac do tesco i wziac z polki jesli bardzi Ci dokucza... Sprobuj moze jakis probiotykow najpierw moze Ci przejdzie. W necie mozesz zamowic lacibios femina czy lactovaginal moze uda sie bez ingerencji lekow przywrocic naturalna flore? Ja zawsze najpierw tak probuje.
Karolina, jest palmers w uk dostepny z tych mozliwych cenowo, ale ja go nie lubie, strasznie ciezka konsystencja i jak na noc nasmaruje to mam wrazenie ze sie spoce pod nim zanim sie wchlonie no i ten zapach blee. Spojrz na ebaya jest mnostwo polskich kosmetykow ja uzywam ziajka mamma z ziai i jestem zadowolona. Rozstepy to kwestia glownie genetyki ale na pewno balsam nie zaszkodzi a prawdopodobnie pomoze.
Verita, powodzenia jutro! Bedzie dobrze! Trzymam kciuki baw sie dobrze i bierz z kazdej chwili co najlepsze dla Ciebie!!! Licze na sprawozdanie!!!
My malujemy sypialnie w ten weekend. Mamy maly domek wiec Leon bedzie z nami mieszkal w jednym pokoju. Odswiezamy pokoj i przygotowujemy na nowego lokatora

kolorek lekko zielony bedziemy naklejac takie naklejki nad lozeczko. mysle ze bedzie ladnie