reklama
Gratulacje :-) !!!dziewczyny urodzilam!!!
o 5 odeszlyvmi wody wiec sciagnelam meza z pracy, on wziol prysznic i 5:30 bylismy w szpitalu. zaczely sie skorcze ale po gazie wymiotowalam wiex nie izywalam go. o 6:30 podali sterydy i sprawdzili rozwarcie-4cm i czekalismy na wolna sale do cc. skorcze byly juz co minute... male urodzily sie ok 9 z waga 2180 i 2130, oddychaja same i sa ze mna. ssaja super wiec kolo srody idziemy do domu
Jak w koncu urodzilas cc czy naturalnie?
Podobne sa?
Karolina1987W
Fanka BB :)
Husky gratulacje!!!
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
Pogoda dopisuje to korzystamy, jutro od nowa do pracy to dziś leniwo
Pogoda dopisuje to korzystamy, jutro od nowa do pracy to dziś leniwo
tygryseczek
Staraczka
Husky gratulacje!
Jeszcze tydzien i wizyta u poloznej juz nie moge sie doczekac
Jeszcze tydzien i wizyta u poloznej juz nie moge sie doczekac
rodzilam cc- nie chcialam z wcxesniakami ryzykowac. choc na cc brali mnie z 7cm rozwarcia i silnymi skorczami co minute. polozna mialam polke wiec bylo oki. po gazie mnie mdlilo wiec bole mialam bez znieczulenia od 5 do 9 przed cc.
z malymi troche gorzej sie potoczylo niz wskazywalo- amelia nie trzymala ciepla i wzieli ja na neantologie na podgrzewany materar (nie mylic z inkubatorem) a w noc po porodzie i julke mi wzieli (za niski cukier ma przed karmieniami). na poczatku bardzo plakalam ze nie mam ich przy sobie ale juz jest oki. wstalam wieczorem tego samego dnia co mialam cc i jestem samodzielna wiec moge do malych chodzic 24h. teraz dzwonia po mnie nawet na xmiane pieluszki czy dlatego ze placza. amelia od wczoraj juz ma zwykly materac, julka gdy je co 2h to cukier oki, co 3 niestety juz za niski po pol dnia sie robi. wlasnie sciagam pokarm mimo ze male sa na mleku wczesniaczym to daje im piers. wczoraj sciagnelam lacznie zawrotne 4ml z dwoch piersi a kochane panie pochwalily je i podzielily rowno!
wlasnie sciagam i ide zaraz do nich i mam 20ml!!
one jedza co 4h amelia 30ml a julka co 2h 15ml.
lekarze mowia ze czekamy az male zaczna przybierac i jesc a sprawdzanie wagi juz w srode!
dostaja tez antybiotyk penicyline by wyrownac potas bo za wysoki.
podobno do 2tyg wyjdziemy
pozdrawiamy!!!
z malymi troche gorzej sie potoczylo niz wskazywalo- amelia nie trzymala ciepla i wzieli ja na neantologie na podgrzewany materar (nie mylic z inkubatorem) a w noc po porodzie i julke mi wzieli (za niski cukier ma przed karmieniami). na poczatku bardzo plakalam ze nie mam ich przy sobie ale juz jest oki. wstalam wieczorem tego samego dnia co mialam cc i jestem samodzielna wiec moge do malych chodzic 24h. teraz dzwonia po mnie nawet na xmiane pieluszki czy dlatego ze placza. amelia od wczoraj juz ma zwykly materac, julka gdy je co 2h to cukier oki, co 3 niestety juz za niski po pol dnia sie robi. wlasnie sciagam pokarm mimo ze male sa na mleku wczesniaczym to daje im piers. wczoraj sciagnelam lacznie zawrotne 4ml z dwoch piersi a kochane panie pochwalily je i podzielily rowno!
wlasnie sciagam i ide zaraz do nich i mam 20ml!!
one jedza co 4h amelia 30ml a julka co 2h 15ml.
lekarze mowia ze czekamy az male zaczna przybierac i jesc a sprawdzanie wagi juz w srode!
dostaja tez antybiotyk penicyline by wyrownac potas bo za wysoki.
podobno do 2tyg wyjdziemy
pozdrawiamy!!!
Husky trzymam kciuki za Was dziewczyny
. Szybkiego powrotu do domku
. Dzielna mama z Ciebie :-).
Ja za tydz w czwartek mam scan, nareszcie. Koszmary mam juz straszne, dzis snilo mi sie ze poronilam....normalnie wykoncze sie :-(. Dzis ide do dentysty na kontrole, a jutro na pobranie krwi. Byle ten tydz szybko zlecial ;-).

Ja za tydz w czwartek mam scan, nareszcie. Koszmary mam juz straszne, dzis snilo mi sie ze poronilam....normalnie wykoncze sie :-(. Dzis ide do dentysty na kontrole, a jutro na pobranie krwi. Byle ten tydz szybko zlecial ;-).
reklama
czyli dobrze jest tutaj maja dobra opeke twoje blizniaczki, mama nadzieje ze szybko wyjdziecie do domciu.
ja juz za tydz. mam scan ale nie wiem co mi pwoeidza w koncu wiekszosc juz widzilam w polscechyba wezme jednak swoje wyniki z polski bo sa bardziej wiarygodne niz teraz co beda robic jednak jest wyskoa ciaza a najlepsze wyniki miedzy 11 a chyba 14 tyg
ja juz za tydz. mam scan ale nie wiem co mi pwoeidza w koncu wiekszosc juz widzilam w polscechyba wezme jednak swoje wyniki z polski bo sa bardziej wiarygodne niz teraz co beda robic jednak jest wyskoa ciaza a najlepsze wyniki miedzy 11 a chyba 14 tyg
Podziel się: