tygryseczek
Staraczka
hejka ja mam wizyte w poniedzialek z polozna no i 18 wyjezdzam na wakacje ciekawe czy scan bede miec po czy przed wycieczka....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

może się uda przed wakakacjami
pewnie już nie możesz się doczekać kiedy wyjdziecie do domku
jakoś dałam rade dwie godziny wysiedzień i potem znowu pobieranie krwii - i tu był problem bo mi krew nie chciała w ogóle lecieć i mi pokłóli całe ręce.Oj ale fajnie bo chodzi za mna taki drink ;-).ja wczoraj miałam badanie w kierunku cukrzycy, jakie było moje zdziwnie że zamiast czystej glukozy dali mi w szpitalu do picia drink energetyczny ;-)
Witam, dlaczego nei zgadzacie się na szczepionkę ?? MI położna tez sugerowała.
Byłam na pierwszej wizycie z położną, pogadanka, wywiad, badanie krwi i moczu, umówili mnie na kolejne wizyty. scan za 20 dni.
Nie dostałam Pregnancy Bookupomnialam sie, ale polozna powiedziala, ze juz tego nie dają, bo nie ma na to funduszy i mogę sobie tylko na ebayu kupic:/
agatakat, heh to cudownie, ze dają tego drinka, tak po glukozie czekac te dwie godziny to tylko mdłości, a zwymmiotowac nie mozna![]()
To przepraszam gdzie ona Ci wpisuje twoje wyniki??