• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

Jej jak ten dzien mi sie dluzy, juz na spacerze bylam, zakupy zrobilam. Na obiad golabki to tez zlecialo a tu jeszcze pol dnia, chyba oszaleje. Dobrze ze jutro na 11 a nie na popoludniu bo bym zwariowala :baffled:. Dzieki dziewczyny za kciuki :tak:.

reklama
Czesc Dziwczyny:)
Ja odcieta od internetu, na lonie natury w drewnianym domku z kominkiem sie relaksowalam hehe:) Dzis wrocilismy z olsztyna do bydgoszczy i pomalutku szykujemy sie do piatkowego powrotu do uk.
Bylam dzis na badaniu i usg, wszystko ok i pierwszy raz slyszalam serduszko Fasolinki, na usg nie udalo sie zobaczyc plci ale dzidzia byla tak przecudowna i ssala kciuka a pozniej nawet 2 paluszki. Cudowne uczucie:)
Pozdrawima was i zycze spokojnej nocki

cześć Dziewczyny,
dzieki za kciukasy!!! ją po wizycie u pl gin -szyjka zamknięta, rozejścia spojenia lonowego nie ma, a moje bóle są spowodowane naciskiem młodego. Mały ma uwaga 2600 g (+/- 300g) problem jest jeden... siedzi na tylku i biorąc pod uwagę rozmiary i to ze ma malo płynu prawie na 100 procent się nie przekreci.... Głupia angielska polozna jeszcze w poniedziałek mówiła mi że jest glowka do dołu... a wiem że leży tak samo i się nie przewrócił przez 2 dni. specjaliści.. dupke z glowka pomylić.... podobno mogą mnie próbować mnie zmuszac do fizycznego obrotu dziecka lub porodu posladkowego, bo im taniej i lepsze statystyki- mam upierać się na cesarke.... astawiona byłam na naturalny poród ale cóż- najważniejsze że młody zdrowy ;)
Karolina gratulacje serduszka, miłego wypoczynku! Trzymam kciukasy za wizyty!!!!

A to profil Leonka (lewy gorny rog)

leon 33 tc.jpg

Załączniki

• leon 33 tc.jpg
    leon 33 tc.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
hej

Aleks wow piękna waga :-) wiesz w ogóle trudno by było Ci urodzić sn skoro Leo taki duży :tak: co Ty nikt Cie nie może zmusić do obracania, będą dawali Ci taką możliwość ale mozesz sie nie zgodzić. Siostra się nie zgodziła, to było 5 lat temu i miała cesarkę. Ja osobiście też bym się nie zgodziła na takie obracanie ;-)

dzieki Agata :) ja tez nie zamierzam sie zgodzic...
Juz sie przyzwyczailam do mysli o cesarce... mam jeszcze usg w szpitalu 18.09 zeby sprawdzic czy lozysko sie podnioslo i wtedy to pewnie "odkryja" blad poloznej i bede wiedziec co i jak... Wczesniej mam jeszcze spotkanie z polozna to uslyszy co nieco ode mnie.... Czytalam ze moga planowac cc na 38 tydzien skoro dziecko duze, wiec musze zagescic ruchy w przygotowaniach :)

Dziewczyny ktore rodzily przez cc w Anglii prosze podzielcie sie wrazeniami, i co wiecej zabrac do szpitala itd, bo choc juz sie pogodzilam to troche panikuje ;-)

Mamcia jak po usg?

Husky, kochana jak sie czujesz? Jak tam Wasze ksiezniczki?

hej dziewczyny my po scanie, dzidzia zdrowa i rozwija sie ok :-D, jest nawet wieksza i wyszlo mi 13tydz i 2 dni :tak: a wiec termin mi sie przesunal na 11 marca. Jestem szczesliwa i juz spokojna ;-). Lece teraz robic obiadek :-).

mamcia, super wiesci nie moglo byc inaczej :))

aleks, dacie rade :) wczesniej zazwyczaj robili cesarki ze dwa tyg wczesniej ale nie wiem jak jest teraz :) plus cesarki to taki ze bedziesz miala termin umuowiony I bejbi raczej nie zaskoczy Cie nagle z niespodziewanym porodem ;)

aleks nic sie nie martw CC ja mialam juz 2 i teraz czeka mnie trzecia. Mi druga zrobili 3 dni przed terminem porodu nie wiem czemu tak pozno ale teraz napewno mi zrobia wczesniej.
DSCN1820.jpgnasze malenstwo :)

Załączniki

• DSCN1820.jpg
    DSCN1820.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
witam, czytam was ale czasu bylo malo na pisanie :-D, dzis juz pada to moge posiedziec przed komputerem i popisac. u nas po staremu , mala 2 pobudki na jedzenie w nocy, karmienie cycem od 2 dni poszlo w niepamiec, i bardzo dobrze jestem prawie w polowie ciazy i tak dlugo trwalo odzwyczajanai malego ssaka :-D i butelka jakos sie przyjela o dziwo,tylko nie wiem yteraz czy ona za duzo nie je w nocy? 2 razy po 100 ml, mleka, daje wiecej ale zostawia i jak w zegarku budzi sie po 1 i po 4. a od rana buszuje :crazy:
fotek jak nie wstawilam tak chyba nie wstawie nie wiem co robie z czasem ze na nic go nie mam:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry