reklama

Ciężarne na Wyspach

Trusia, tak jak pisze Verita, nie musisz się zgadzać. Mi moja pani ginekolog mówiła że się tego juz na świecie nie praktykuje tylko w Anglii i chyba w stanach. Próbują odwrócić dziecko bo koszty cc dużo większe od naturalnego
porodu. Ją obejrzalam filmie na you tube i to przeważyły szalę.
Cokolwiek zdecydujesz trzymam kciuki za pozytywny wynik!

Ostatnia edycja:
reklama
No to teraz mnie nastraszyłyście :-( Ja filmików nie oglądam bo to już wogóle bym sikała ze stresu. Koleżanka to miała i mówiła że spoko, mały fiknął mimo że miał ponad 4kg i po 2d urodziła sn. Też na to liczę bo po cc pamiętam jak 2tyg to min jak byłam nie do życia a tu teraz sama z dwójką, mąż pewnie dostanie z kilka dni wolne i to bezpłatne bo on samozatrudniony... Mogę jak tylko będzie bolało kazać przestać... prawda?

Zostały mi tetrówki do prania i sterta do prasowania, zanim uschnie to będę się we wtorek pakować

Tylko jak będzie bolalo to wątpię ze przestaną będzie jeszcze chwilka. Ale jak masz opcje cc czy obrocenia to próbuj. Może akurat szybko pojdzie. Ja widziałam na yt jedno obracanie wyglądało jak masaż i siw powiodło. Babka trochę wystraszona ale nie wygladala ze ja nie wiadomo jak boli.
U nas wirusowka. Po córce załapałam ja. Akurta na pare dni przed cv :-(

czuje sie calkiem , calkiem, chociaz wlasnie z mala przeszlysmy wirusowke, zalapala na play grupie, jutro mam ostatnie konsultacje w szpitalu i czekam, doslowinie juz na walizce, chociaz nie konczylam jej jeszcze
a jak wy? mamcia tobie tez niewiele juz zostalo, wojowniczana gdzie sie nam zapodzialas??

reklama
Ja sie czuje super, brzuszek malutki to mnie nie obciaza, ciekawa jestem jaki maly duzy bedzie. Bo brzuszek naprade mam malutki albo tak mi sir juz wydaje :). Ja w sroda mam polozna zobaczymy co powie. A 13 lutego tez juz poznam date cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry