reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziewczyny ale jestem zeztrachana. Od wczoraj tak mnie dziwnie brzuch boli, wkladki zmieniam czesciej, maly mi sie wciska bardzo nisko. Mama mi powiedziala, ze moge zaczynac juz rodzic a w szpitalu powiedzieli ze mam czekac puki nie mam mocniejszych skurczy:szok: Przeciez ja jeszcze mam czas i wiem, ze jeszcze za wczesnie a oni kaza mi czekac:-(

reklama
Hej

Ja przeziębiona, leci z nosa i boli gardło i głowa, prasowania ciąg dalszy. W pn popakuję i poukładam. Nieiwem ale mi mówili że jak tylko poczuję ból albo wogóle zrezygnuję to przestaną.

KAROLINA ja też mam takie dni że czuję poród, własnie dziwne bóle brzucha, zwiększone upławy ale to jeden góra dzień i już ok. Może to jakoś organizm się przygotowuje

VERITA jej to już tuż tuż

Oj to widzę ze dzidzia cie bardzo absorbuje. Ja tez tak miałam przez jakiś czas nie dziwie się. Teraz juz mam czas na kompa.
Mamcia tak późno poznasz termin cesarki? Ka juz mialam ustalona chyba w 5 miesiącu.
Karolina jak kazali czekac to się nie pchaj do szpitala lepiej w domy skurcze przechodzic niz tam. Ale jak się martwisz podejdź do general na ktg w kazdej chwili możesz to zrobic nie musisz sie umawiać.

Dziewczyny trzymam mocno kciuki by u Was poszło wszystko ładnie i sprawnie, oby bez komplikacji :-D

Lekarka z którą rozmawiałam w zeszły wtorek, powiedziała to co Wy, mogę rodzić sn ale gdyby tylko coś miało się przeciągnąć mogę mieć cc. Powiedziała też, że z reguły bywa tak, że gdy 1 ciąża jest przenoszona to i przy drugiej dzidzia się nie spieszy ale to żadna reguła więc może i mi się poszczęści :-D

Nie no Karolina rozbroilas mnie. Siedzisz i czekasz. Wez sobie magnez i daj znać jak tam akcja siw rozwija może to zwykle przepowiadajace. Jak nie sa regularne to nie martw się
Lilith fakt ze żadną regula ale ma ogół tak jest. I zawsze moze byc cc to sie nie martw

Żle napisalam:) Wzielam kapiel zeby przeszlo, magnez biore codziennie:) Na razie dzwonilam do szpitala zeby zapytac co mam robic bo normalnie to myslalam, ze dadza mi cos na wstrzymanie albo chociaz pozwola przyjechac na zbadanie a oni ze mam czekac w domu i odpoczywac. Odpoczywam. Leże na sofie i sie relaksuje. Maz pomasowal mi stopy:D
Juz jest lepiej, nie mam juz bolacego brzucha i mam nadzieje, ze nie bedzie bolal az do terminu:-)

reklama
i jak dzisiaj?
j po 2 mm konsultcje i cala w nerwach jestem, oczywiscie wiem co bedzie bo to juz drugi raz ale pol nocy nie moglam spac, snila sie sie operacja i po , juz bym chciala byc po

Do góry