Chodzilo mi o mamy ciazowe, jakos sie Tak nie trzymaja jak np. Wy swego czasu. Pozniej to wiadome, ze czasu mniej :-)
Karolina u nas dluuugo bylo remontowo. Skonczylo sie na tym, ze przed przybyciem malego Wszystko mialo byc gotowe procz salonu. A to maz sie Wczoraj zabral I juz prawie gotowe :-)
Powodzenia zycze w wyborach, fakt latwo nie jest. Co do farb szczegolnie Bo tyle teraz odcieni, chocby szarego :-)
Karolina u nas dluuugo bylo remontowo. Skonczylo sie na tym, ze przed przybyciem malego Wszystko mialo byc gotowe procz salonu. A to maz sie Wczoraj zabral I juz prawie gotowe :-)
Powodzenia zycze w wyborach, fakt latwo nie jest. Co do farb szczegolnie Bo tyle teraz odcieni, chocby szarego :-)
wiec troche sie narobilismy. Doszla tez podloga w salonie bo okazalo sie, ze same deski. Kupilismy ocieplenie i panele. Nie moglismy sie zdecydowac wiec wzielismy w posrednim kolorze
Lilith masz racje tyle tych odcieni, ze glowa boli. Farb jeszcze nie kupilismy ale mamy jakis tam zamysl tzn ja mam bo moj maz oddal to w moje rece:-) Siedze z laptopem na kolanach i tworze wizualizacje. Olek zabkuje, marudzi i placze w nocy wiec w dzien odsypia to mam czas zeby posiedziec. Do tego jeszcze3 z agencji zaczeli przyjezdzac ogladac dom i mi du.. zawracaja.