reklama

Ciężarne na Wyspach

Cesarka Była Przed Terminem Ale Tylko 2 Dni Bóle Choć Bardzo Chciałam To Sie Nie Pojawiły Nawet Wysprzątałam Cała łazienke Od Sufitu Do Podłogi Chciałam Mieć Wcześniej Bo Mój Mąż Wyjeżdżał Tutaj Do Pracy I Chciałam żeby Zobaczył Jeszcze Ole Ale Niestety Nie Udało Sie On Wyjechał 3 Stycznia A Ja 5 Miałam Cesarke Coś Potwornego Opowiadać Mężowi Jak Wygłąda Jego Córeczka Przez Telefon Ale Ciesze Sie żę Mamy To Za Sobą I Teraz Będzie Tak Jak Powinno Być. Buśka

reklama
Teraz za to bedziecie razem i będzie zupełnie inaczej:)))
Mój mąż był przy pierwszym porodzie, teraz też być musi, jak się da oczywiście.Nie wiem czy mam z Polski przywozić jakieś zaświadczenia,że powinnam mieć cesarkę i je tłumaczyc na angielski czy na nich wymusić by mi zrobili, opowiadając jak to było po pierwszym porodzie???

Obawiam Sie że Zaświadczenie Z Polski Nic Nie Da Oni Nie Bardzo Zwracają Na To Uwage A Jeszcze Może Ich To Rozłościć że Jesteś Tu A Jeszcze Konsultujesz Sie W Polsce Ale To Jest Moje Zdanie Oczywiście Nie Daje Głowy. Opowiedż Im Jak Było Przy Pierwszym Porodzie I Możesz Się Zapytać Swojej Madwife Jakie Tutaj Muszą Być Wskazania Do Cesarki. Buśka

Chyba tak zrobię jak mi radzisz, a ewentualne zaświadczenia z Polski zostawię sobie jako ostatniądeską ratunku.
A jak dziś u Ciebie samopoczucie?

Cześć Medio:-) Z tym samopoczuciem tak jak z pogodą nie najlepsze głównie z powodu głowy ale cieszę sie że mdłości dały sobie spokój i już mnie nie męcza. a jak u Ciebie?:happy:

Synuś Pierwsza Klasa, Przystojniacha Rośnie Współczuje Tym Angielką:-D:-) TROSZECZKE WIDAĆ BRZUSZEK JA TO BYM CHCIAŁA ŻEBY JUŻ TA DZIDZIA DAŁA O SOBIE ZNAĆ JAKIMŚ MAŁYM KOPNIACZKIEM:happy: OLA MNIE PIERWSZY RAZ KOPNĘŁA W 18 TYGODNIU ZOBACZYMY JAK TERAZ BĘDZIE.;-)

Ja wklejam, wcześniej umieściwszy je na takim innym forum(28 dni poznaj swoją płodność) i póżniej tutaj ale wiem,że mozna jakoś inaczej przez jakieś http://imageshack.us/ póżneij kopiuje się adres obrazka do posta.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry