Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

NIE , JA TO TYLKO SAMĄ CESARKE WSPOMINAM ŹLE ALE W PORÓWNANIU Z TOBĄ TO BYŁ PIKUS TYM BARDZIEJ ŻE TRWAŁO NIE WIĘCEJ JAK 30 MIN. JA DZISIAJ CZUJE SIE DOBRZE ALE TAK JAK PISZESZ TO SIE MOŻE ZMIENIĆ, ALE OBY NIE:-) A W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU? BO JAK NIE TO Z KIM JA BĘDE PISAĆ
;-) BUZIACZKINa nocki, brrrr ja bym chyba padła i to w ciąży.Nie zazdroszczę.No cześć dawno mnie nie było ale moja fasolka jakoś sie na mnie zaczęła teraz wyżywać i zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej. Najgorsze że niestety musze chodzić do pracy a "Junior" mi w tym nie pomaga :-( Cały czas jest mi niedobrze i jeszcze do tego zaczęłam wymiotywać Teraz zamiast wcześniej. Do pracy chodzę na nocki wiec jestem tak niewyspana w pracy że usypiam na stojąco.

Myślę,że coś wykombinuję, odwyk to nie łatwa rzecz hihihi;-)OJ TO RZECZYWIŚCIE MIAŁAS PRZEBOJE AŻ MI CIARKI PRZESZŁY PO PLECACHNIE , JA TO TYLKO SAMĄ CESARKE WSPOMINAM ŹLE ALE W PORÓWNANIU Z TOBĄ TO BYŁ PIKUS TYM BARDZIEJ ŻE TRWAŁO NIE WIĘCEJ JAK 30 MIN. JA DZISIAJ CZUJE SIE DOBRZE ALE TAK JAK PISZESZ TO SIE MOŻE ZMIENIĆ, ALE OBY NIE:-) A W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU? BO JAK NIE TO Z KIM JA BĘDE PISAĆ
;-) BUZIACZKI