reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio Super Zdjęcie:tak: U MNIE JUŻ TROCHE WIDAĆ BRZUSZEK I CODZIENNIE OCZEKUJE NA RUCHY MALEŃSTWA :-p WE WTOREK PRZYLATUJĄ MOI RODZICE WIĘC BĘDE MIAŁA WESOŁO W DOMKU NO I OLA BĘDZIE MIAŁA Z KIM SIE BAWIĆ BO PRZYLATUJE TEŻ MOJA SIOSTRZENICA OLA JUŻ ODLICZA DNI :-D A JA PRZEZ 3 TYGODNIE NIE BĘDE MYŚLAŁA CO GOTOWAĆ BO TATO MNIE ZASTĄPI:tak::-D BUŚKA. ACHA MEDIO JESTEŚ MOŻE ZAPISANA DA NASZEJ KLASY?

reklama
DZIEŃ DOBRY:-) JAK TAM SAMOPOCZUCIE , BO U MNIE NAWET DOBRZE CHOĆ JAK CODZIEŃ MAM LENIA I NAJCHĘTNIEJ BYM PRZELEŻAŁA CAŁY DZIEŃ:baffled: NIE MAM POJĘCIA GDZIE PODZIAŁA SIĘ MOJA ENERGIA:-(NO I KIEDY WRÓCI MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE PRZED PORODEM:tak: ŻYCZE MIŁEGO DNIA :happy:

Witam w deszczową sobote. Ja dziś stwierdzam że dzisiejszy dzień mozna śmiało przespać. A ponieważ nie mam jeszcze obowiązku w postaci płaczącego dzidziusia nic nie stoi na przeszkodzie.
Medio jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdu. Ja do PL pojade dopiero 6 września i to też tylko na tydzień, ale lepsze to niż nic.
Pozdrawiam was serdecznie. Ide spać. :-)

reklama
Witam w deszczową sobote. Ja dziś stwierdzam że dzisiejszy dzień mozna śmiało przespać. A ponieważ nie mam jeszcze obowiązku w postaci płaczącego dzidziusia nic nie stoi na przeszkodzie.
Medio jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdu. Ja do PL pojade dopiero 6 września i to też tylko na tydzień, ale lepsze to niż nic.
Pozdrawiam was serdecznie. Ide spać. :-)
Ja też dziś śpiąca jestem jak nie wiem , jeszcze w piżamce chodzę i prędko z niej nie wyskoczę:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry