reklama

Ciężarne na Wyspach

Sprawdźcie co wa wyszło!

Delikatnie odciągnij wskazującym palcem dolną powiekę oka i obejrzyj dokładnie białkówki. Powinnaś dojrzeć naczynko krwionośne w kształcie litery V. Szykuj się na narodziny chłopca, jeśli naczynko jest w prawym oku. I odwrotnie: "V" w lewym oku zwiastuje dziewczynkę. Mądrość ludów skandynawskich głosi, że błyszczące, grube włosy oznaczają narodziny chłopca. A źle wyglądająca fryzura to "cena" bycia mamą dziewczynki.

reklama
Tolu, a Ty robiłaś to badanko krwi na prawdopodobieństwo downa?

Nie nie robiłam. Położna pytała czy che ale ja powiedziałam że nie chce. I teraz nie muszę czekać na wynik który i tak może nie być 100% pewny. A poza tym i tak nigdy bym nie usunęła gdbybym dowiedziała się nawet że dziecko jest chore wiec nie widziałam sensu.

Dziś przyszedł list z wynikiem na prawdopodobieństwo-PAP(po tyg) i jest bardzo dobry, bardzo małae prawdopodobieństwo wystąpienia syndromu. Ciesze sie bardzo.

MEDIO TO SUPER BARDZO SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!!:-) JA BYŁAM DZISIAJ Z OLA NA SZCZEPIENIU I MOJA KOCHANA CÓRECZKA NAWET NIE STĘKNĘŁA BYŁA TAKA DZIELNA:tak: BUZIACZKI

Dzielna masz dziewczynkę:) Słodziutka ta Twoja córunia. A dostała naklejkę od pielęgniarki?
U mnie dziś lekkie mdłości, zaraz zaparzę sobię herbatkę może mi ulży:)
Pozdrawiaski!

CZEŚĆ MEDIO;-) JEST MI DZISIAJ STRASZNIE SMUTNO, :-(:-(DZISIAJ WYJECHALI RODZICE I TAK STRASZNIE SIĘ PUSTO W DOMKU ZROBILO ŻE AŻ SERCE ŚCISKA A CO NAJGORSZE TO MAME ZOBACZE DOPIERO ZA 4 MIESIACE :-(A RESZTE RODZINKI TO NIE MAM POJĘCIA KIEDY PEWNIE GDZIEŚ W MARCU JAK DOBRZE PÓJDZIE. NO DOBRA JUZ NIE MARUDZE!!!! A OLA TO RZECZYWIŚCIE DZIELNA DZIEWCZYNKA NO I DOSTALA 4 NAKLEJKI I LIZACZKA:-):tak: BUŚKA

Rozumiem Twój smutek, zapewne spedziliście razem miłe chwile, było wesoło,a tu nagle pusto.
Ale niedługo usg i jakoś ten czas zleci. Dobrej nocy!

DZIEŃ DOBRY:-) DZISIAJ POSTANOWIŁAM ZROBIĆ GRUNTOWNE PORZĄDKI:tak:SZYBCIEJ CZAS ZLECI A JUTRO WIZYTA Z POŁOŻNĄ :tak: U MNIE ŚWIECI SŁONECZKO WIĘC ŻYCZE MIŁEGO DNIA I MAM NADZIEJE ŻE WSZĘDZIE TAK PIĘKNIE ŚWIECI TO SŁONECZKO JAK U MNIE, BUZIAKI

reklama
MOJA DZIDZIA LENIUSZEK:tak:, TROSZKE MOCNIEJ KOPIE ALE RZADKO CHOĆ TAK RAZ NA DZIEŃ RACZEJ DAJE O SOBIE ZNAĆ :-). A TY SIE NIE MARTW JESZCZE TE NASZE DZIDZIE SA MALEŃKIE I PEWNIE NIE ZAWSZE DAJĄ RADE KOPNĄĆ TAK ŻEBYŚMY POCZUŁY:tak: BUZIAKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry