reklama

Ciężarne na Wyspach

Bajeczka ja podaje witD i witC karmie tylko cycem:) z pl przywozilam maść alantan,linomag zielony,maść majerankową do masazu brzuszka,sól fizjologiczną do oczek jakby ropiały,ekspumisan jest lepszy od infacolu,wode morskądo noska ,rożek-ale jakos go nie uzywałam,tantum rose do podmywania krocza,pulmex baby bo tu nie moglam znalezc... chyba wszystko jak cos sobie przypomne to dopisze :) a i pieluchy tetrowe bo w pl są duzo tansze i lepsze gatunkowe...

reklama
ja proponuje jeszcze przywiezc z pl kaftaniki i zwykle spioszki i czapeczki do wiazania na uszki bo tutaj nie ma... pozdrawiam ide sie zdrzemnac z moim syneczkiem,a pogoda dobija raz leje za chwile sloneczko nie wiem czy pranie wieszac oglupiec idzie z ta angielska pogoda...

Junia ja kupiłam rewelacyjne najzwyklejsze kaftaniki zapinane z przodu w Mothercare. Nie kosztowały duzo a wyglądaja na na prawde bardzo łatwe w użyciu :)
Co do czapeczek to owszem faktycznie takich zawiazywanych nie ma...ciekawe dlaczego??
Dziwna ta wyspa chwilami he he he

Bajeczka jak chcesz moge ci odsprzedac swoje czapeczki z rekawiczkami mam 3 szt biala,zielona i niebieska Moj mały urodzil sie w czerwcu i nie zakladalam mu wcale trafilismy na cieple dni Bialą miał załozoną raz przy wypisie ze szpitala bo wychodziliśmy o 6 rano :D

Witam wszystkie mamuski:-)Wczoraj wrocilam juz z pl i jestem przerazona pogoda-w polsce cieplutko i slonecznie a tutaj zastalam deszcz i dzisiaj tak samo a do tego zimno:wściekła/y:
Makta wspolczuje Ci ze sie tak meczysz,ale czas szybko leci i nim sie obejrzysz to malutka bedzie juz z wami:tak:
ja sobie w Polsce zrobilam usg i jestem spokojna bo nasze malenstwo rozwija sie bardzo dobrze i jak narazie lekarz powiedzial ze 80% dziewczynka bo nie widzial ani sladu meskich narzadow plciowych:-)Zobaczymy co mi powiedza na usg tutaj bo tez juz powinnam miec robione i chyba musze sie w szpitalu upomniec bo nie wyslali mi zadnego listu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry