Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z Nysy jesteś? Tej z opolskiego?Witam wszystkie mamusie oraz oczekujące z UK :-)
Trafiłam na to forum przypadkiem i postanowiłam dołączyć, jako że sama też spodziewam się upragnionego dzidziusia![]()
Pozdrawiam cieplutko w ten niedzielny poranek :-)
P.S. Czy jest tu może ktoś z Berkshire?
Z Nysy jesteś? Tej z opolskiego?
Sprawdzalam juz po zakupie wypowiedzi ludzi na internecie i praktycznie kazdy pisal ze jest zadowolony z niego,ja sie przekonam dopiero za jakis czas:-)Ellie widze ze jestes swiezo po porodzie , a moze podzielilabys sie jakimis cennymi uwagami , co prawda moja przyjaciolka rodzila w uk ale to bylo prawie 4lata temu . Napewno inne dziewczyny tez byly by zainteresowane . Z gory dziekuje i czekam na Twoj postwitam, ja juz jestem po porodzie w UK i musze powiedziec ze to co mnie spotkalo w szpitalu to bylo bardzo mile zaskoczenie, porownujac opowiesci moich kolezanek o porodach w pl to ciesze sie ze urodzilam tu. Ale przyznam ze narzekalam na ta opieke podczas ciazy bardzo i zreszta teraz tez nie wszystko mi sie podoba, ale mysle ze w pl rowniez sa plusy i minusy, fakt ze jak tylko bylam czy teraz z dzidzia jestem w pl to badania wszelkiego rodzaju sa na pierwszym miejscu. Nawet moja health visitor przyznala ze ang NHS pod tym wzgledem jest daleko w tyle
pewnie juz powoli sie szykujesz

:-):-)