reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Pixi,

dziękuję :-) Cos więcej o sobie, hmm...
Mam 31 lat, dwie córki i maleństwo w drodze.. starsza córka ma na imię Paulina, ma 10 lat ;-), młodsza - Amelia ma 15 miesięcy :-) jestem w 16 tyg. ciąży, termin mam na 2 maja przyszłego roku. Powiem tak - ta ciąża była dla nas z mężem totalną niespodzianką i ja chyba do dzisiaj nie mogę się przyzwyczaić, że będę wkrótce mamą 3 dzieci :zawstydzona/y:.........

P.S. A z innej beczki - wypadłam totalnie z rytmu - jak tu się wstawia suwaczki ??

:-)Czesc Kobietki

Caly tydzien sie nie odzywalam bo nie mialam komputera :no::-( oj strasznie mi Was brakowalo :tak: ale juz jestem i bardzo sie ciesze z tego powodu.

Witam nowe mamusie Pixi , Kingusia1991 i Maureen

Myleene - zgadzam sie z Toba Olivki to niezle gagadki

A narazie przesylam wszystkim buziaki i ide zajac sie mezem 5 dni go nie widzialam

łoł gratulacje i podziwiam...troje dzieciaczków...hmmm dla mnie to:szok:.To bedzie moje pierwsze i ostatnie,tak mysle.bynakmniej nie planuje;-)

a co do suwaczka to nie pamietam dokladnie ale ze strony suwaczka kopiujesz kod i w swoim profilu wchodzisz w dostosuj profil,edytuj sygnature i tam wklejasz kod i zatwierdzasz.Jakoś tak...

olinda- a jak tam wasze nocki? mam nadzieję, że wytrwałas i już jest trochę łatwiej:tak:. Wiem jaki to ból, bo miałam to samo z Alusiem, no ale w rezultacie to ja wygrałam:-D.

Pixi,

dla nas to też totalne ŁOŁ...:szok:
Chcieliśmy mieć 2 dzieci, najpierw urodziła się paulinka, po dwóch latach gdzies tak, zaczęliśmy się starać o kolejnego dzidziusia, ale nie mogłam zajść w ciążę...
Przyzwyczaiłam się do myśli, że będziemy mieć jedynaczkę, nagle zaszłam w ciążę, ale poroniłam.. Po 1,5 roku zaszłam w kolejną i urodziłam zdrową, sliczną córeczkę, byliśmy tacy szczęśliwi :-) I nie planowaliśmy więcej pociech..
Ale życie spłatało nam figla :tak:

Olinda,

ja również witam :-)

Olinda no w koncu sie pojawilas, bo juz myslalam, ze tylko ja i Kamilalopez ciagniemy to forum...ale wybaczam...jestes usprawiedliwiona:))

Maureen witamy na forum:)) No to dziewczyno bedziesz miala zajecia:)) Gratulacje:))
Ja mam jednego synka, chcialabym dwojke, ale nie planuje nic narazie...Jakos tak mi glupio wrocic z macierzyskiego i byc znowu w ciazy.Ale zycie pokarze.
A w PL gdzie mieszkalas?

Pixi ja tez tak myslalam, ale zobaczysz...dzieciaczki sa fajowe...bedziesz chciala miec kolejne.

reklama
Maureen witamy w naszym gronie i gratuluje kolejnego malenstwa:-)
Olinda witaj z powrotem i wlasnie,jak tam nocki z Olivka?
Mamunia no wlasnie wydaje mi sie ze z czymkolwiek jak pokazesz dziecku ze jestes uparta i nie dajesz sie to zawsze wygrasz:-)
Ja jeszcze pierwszego dziecka nie urodzilam,ale w planie mam trojke jak narazie.Mysle ze o 2gie bedziemy sie starac tak po roku zeby tez za duzej roznicy wieku nie bylo-w kazdym badz razie narazie tak mysle,a co bedzie to zycie pokaze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry