Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) a wczoraj dobiłam super interesu. Tzn czy super to się okaże przy odbiorze towaru. Jedziemy niedługo do Glasgow po odbiór wózka. Wiem wiem może pamiętacie jak był ten temat pisałam, że przywiozłam już wózek z PL ale trafiła się okazja, której nie sposób było przepuścić!!!!!! Lucina@ pisała niedawno o foteliku Jane Matrix rozkładanym do pozycji leżącej, widziałam go u niej i jest na prawdę super!! Mnie się udało go kupić razem z wózkiem na którym montuje się ten fotelik jak gondolę dla niemowlęcia (właśnie poprzez rozłożenie go na płasko) i to za 10Ł!!!!!!!!!!!!

rzadko ostatnio tu zaglądałam, a to dlatego, że pracuję ciągle i jak wracam do domu to zrobię obiadek i nawet nie myślę o siadaniu do kompa. Zamierzam tak do końca roku popracować, tym bardziej, że w pracy cały czas sobie siedzę i w ogóle się nie męczę.
Więc u nas raczej będzie Maya, mam nadzieję, że w polskim urzedzie nie bedą robić problemu. 

no powiem Ci, ze jedna moja znajoma dostała kasę po 2 tygodniach od wysłania. Za to inna czekała chyba ze 2 miesiące, a tylko dlatego, że położna coś źle wypisała i tak to się ciągnęło. Już kilka osób mi mówiło żeby dokładnie sprawdzić czy wszystko jest dobrze wypisane. I z reguły właśnie te pieniądze podobno szybko przychodzą.Wlasnie mialam sie pytac dziewczyn ktore wysylaly ten papier w nie dalekiej przeszlosci-ile czekalyscie na odpowiedz i pieniadze?Ja wyslalam to 6 tygodni temu,2 tygodnie temu dzwonilam i kazali czekac dalej i do tej pory zadnej odpowiedzi.
.Ja na szczęście już po zakupach.Strasznie chciałam dzisiaj po mieście pochodzić,ostatni raz przed porodem,ale po 15 minutach odechciało mi się.Brzuch boleć zaczął i chodziłam jak paralityk
.Kupiłam tylko skarpetki dla dzidzi i prześcieradełka do łóżeczka i wróciłam do domu.Zaraz chyba się położe bo jakoś tak mi ciężko.
.Także różnie to bywa.sprawdz czy czasem już ci tych pieniedzy nie przesłąli