Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znalazła sobie ciekawe zajęcie - czołgała sie po dywanie i wyskubywała palcami okruszki 

A ja dostałam jakis dziwny list z NHS, żebym umówiła się na konsultację i mam do wyboru w naszym dziennym szpitalu albo w Warwick, tylko zapomnieli napisać w związku z czym ma ona być, więc trochę zgłupiałam
.

co do mnie to od samego poczatku ciazy nic mi nie dolegalo i bylam pelna sil zeby wszystko robic w zasadzie do niedawna i ona zawsze mi gadala ze sie dziwi ze ja taka mocna jestem bo ona w kazdej swojej ciazy ani sprzatac nie mogla bo wiecznie sie zle czula ani gotowac bo kazdy zapach u niej odrazu wymioty powodowal i wszystko jej maz robil.Ja juz jej od jakiegos czasu powtarzam ze z dnia na dzien jestem coraz bardziej ociezala,zmeczona i do tego problemy ze spaniem w nocy(co prawda juz na szczescie nie mam problemow ze spaniem ale jej wkrecam ze mam caly czas)wyglada na to ze ona ma to w d.....
Ale powiedzialam ze sie nie przejmuje i juz od jakiegos czasu zaczelam coraz mniej robic a duzo sie wylegiwac i mam to gdzies
Niedlugo moj D wroci i bedziemy zajeci szukaniem domku wiec wogole nic nie bede juz robic

Dzisiaj ziemniaczki, roladki z kurczaka i jakaś surówka, chociaż też nie jestem zdecydowana do końca, a czas leci