reklama

Ciężarne na Wyspach

Życzę wszystkim wesołych,spokojnych Świąt,spełnienia marzeń i jak najwięcej uśmiechów na buziach waszych pociech.Oby te Swięta były wyjatkowe

Ostatnia edycja:
reklama
Już słychać kolędy,
Już pachnie świętami...
Syn Boży się rodzi,
By zamieszkać z nami.
W betlejemskiej grocie,
W żłóbeczku na sianie
I w każdym kościele
Jest Jego mieszkanie!
My więc jak pasterze
Do Niego idziemy,
Dziecięcą modlitwę
W darze Mu niesiemy.
Prosimy w modlitwie
O pokój na świecie,
By było szczęśliwe
Trzecie Tysiąclecie.
By jedność i zgoda
Wszędzie panowały:
Błogosław nam, Jezu,
Panie, Boże mały!

Kochane, zdrowych, spokojnych, pełnych uroku Świąt dla Was i Waszych najbliższych !!

Kochane!
Z okazji Swiąt Bożego Narodzenia życzę Wam samych pogodnych dni, pełnych szczęscia, spokoju i miłosci! Brzuszkom szczęsliwego rozwiązania, a rozpakowanym pociechy z najcudowniejszego daru jakim są nasze dzieciątka:-).

Witam świątecznie :-)

Jak tam Dziewczynki po wczorajszej Wigilii ?
Ja wyjątkowo nie objadłam się za bardzo :-D, ale nie mówię hop, bo jeszcze 2 dni Świąt :-D

Wigilia upłynęła spokojnie i miło, przy opłatku trochę wzruszeń, kolacja powolna ( jedno zagrożenie zadławieniem się ością karpia, ale na szczęście opanowane ), potem prezenty ;-)
Moja mała gwiazdka dostała od nas kuchenkę, zestaw z gadżetami, wydaje fajne dzwięki.. Prezent okazał się trafiony, Amelka zachwycona :-) Wiecie co, nie ma większej radości niż sprawienie jej dziecku :tak: Paula też dostała to, co chciała i super.

Ale największą niespodziankę zrobił nam nasz landlord - wyobrazcie sobie, że przyjechał z życzeniami i ...prezentami :szok: Ja osłupiałam, bo wcześniej nie spotkałam się tutaj z czymś takim. I to nie były jakieś duperele - Amelka dostała misia i bluzeczkę Barbie, Paula piłkę, bramki 2 ( ona kocha piłkę nożną )i bluzę, mój chłop butelkę wódki ( nie pije ha ha ha ) a ja pakę babeczek świątecznych. Teraz myślę jak tu ładnie podziękować.. Może upiekę ciasto i dam Mu jak przyjedzie w styczniu po czynsz, co o tym myślicie ??

Dobra, uciekam na śniadanki, miłego świętowania Kochane i skrobnijcie czasem ;-)

witam wszystkich w ten swiateczny czas... my niestety od rana sami bo moj malz pracuje do 5 :(

wigilia nasza uplynela spokojnie i przytulnie... a dzis objadania sie ciag dalszy:) na kilka dni ma spokoj z gotowaniem ufffff ;) wkoncu mozna troche odpoczac i sie polenic... niestety nie za dlugo bo weekend w pracy ehhhh przynjamniej troche kalorii sie zrzuci ;)

Maureen to bardzo milo z jego strony - mysle ze z tym placuszkiem to swietny pomysl i jemu napewo bedzie przyjemnie :)

pozdrawiam was serdecznie :)

Czesc mamusie:-)
Mi jakos zlecialo,oczywiscie nie bylo tak fajnie jak z moja rodzina bo mojego D siostra zrobila z wigilii cos jak impreza np.urodzinowa.Pelno jakis obcych ludzi poprzylaziloi wogole a zaczelismy jesc o 12 w nocy:eek:Dlatego ja i D poszlismy wczesnie spac bo jemu tez taka wigilia sie nie podoba.W zeszlym roku robilismy wigilie u nas w domku z moja i jego rodzina i bylo fajnie bo zrobilismy to po Polsku.Ale postanowilismy ze w przyszlym roku jedziemy do Polski.
Maureen nie ma to jak widziec zadowolone z prezentow buzki dzieci:-)A landlord to faktycznie fajny i napewno nie duzo ludzi tak robi-mysle ze jakies pyszne ciacho bedzie odpowiednie;-)
Milego dnia:tak:

Jak obyczaj każe stary, według przodków naszej wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska, co przyświeca nam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku.

Kochane Kobitki pozdrowienia, całusy i najserdeczniejsze życzenia dla Was i Waszych Rodzin :-))

Witam swiatecznie:))
Mam nadzieje, ze Swieta spedzilyscie w milym rodzinnym gronie:))

Sara co slychac u Ciebie? Malenstwo jeszcze nie spieszy sie na swiat? Czyżby czekalo do 2010??!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry