reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Olinda wiesz jest dużo lepiej dzięki, ale to uczucie "nic mi się nie chcę" dalej mi towarzyszy no i nic nie mogę jeść, tylko słodkie.Ciekawe jak będę wyglądać pod koniec ciąży:-)

reklama
Karis- witaj na forum:-), ja to własciwie nie pamiętam, czy w drugiej ciąży byłam bardziej zmęczona niż w pierwszej, ale to pewnie dla tego, że mój Alus był jeszcze bardzo malutki i nie miałam ani chwilki dla siebie:tak:.
olinda- to Twój ukochany ma imieniny i ten sam dzień co ja urodziny, a na domiar złego, mój mąż kochany zaprosił mi masę gosci:szok: i powiedział mi o tym dzisiaj rano.
bajeczka- ja tak jak dziewczyny prałam i płukałam wszystko w fairy.

karis78 witaj, wiedze ze u ciebie polowa ciazy :-) Mialas juz to drugie usg? No i czy znasz plec maluszka?

Dzieki dziewczyny, kupie to Fairy non bio i zaczne powoli prac. W pralce mam opcje delikatne pranie to moze na to wlacze, byleby przeprac te nowe ciuszki bo to przeciez jakies mocno brudne nie jest :tak:

Mamunia to bedziesz miala wesolo nie wspomne o przygotowaniach :szok::-D wkazdym badz razie zycze wytrwalosci ;-)

Karis - to widze ze menu masz ograniczone :-D:-D a ile juz kg masz na plusie moze nie bedzie tak zle bo przeciez za tyg- dwa moze sie wszystko zmienic:tak:

Dzięki dziewczyny za powitanie, bo czekając na mężusia jak wróci z pracy to usycham czasami:-(
Olinda - nawet teraz wciągnęłam 2 batoniki a 5kg już się przybyło no i nie jestem szczypiorkiem:-D
Bajeczka - to córcia Amelka będzie w czerwcu
Mamunia2 - no właśnie a u mnie między aniołkami 2 i pół roku różnicy będzie no i ciekawe czy dam radę:-D

Hej dziewczyny :-)

Witam nową forumowiczkę ;-) i gratulacje !

Ja dzisiaj prałam białe ciuszki i jeszcze się piorą te materiały z wózka i nosidełka :tak:
jutro czeka mnie prasowanie ciuszków :baffled:
w końcu trzeba było się za to zabrać... bo mało czasu mi już zostało.

kingusia1991 u mnie tez malo zostalo, bo tylko miesiac a ja dopiero zaczne prac wszystko. Poza tym torba do szpitala spakowana tylko czesciowo. Niektorzy sie dziwia, ze mi juz tak malo zostalo a ja jeszcze w polu, ale ja mam jakis taki spokoj i przekonanie ze ze wszystkim zdaze...:-D
Wczoraj sie zwazylam, a do tej wagi to podchodzilam chyba z tydzien. No i 17 kg na plusie :eek: Ciekawe ile jeszcze dojdzie w ostatnim miesiacu...:baffled:

kingusia1991 u mnie tez malo zostalo, bo tylko miesiac a ja dopiero zaczne prac wszystko. Poza tym torba do szpitala spakowana tylko czesciowo. Niektorzy sie dziwia, ze mi juz tak malo zostalo a ja jeszcze w polu, ale ja mam jakis taki spokoj i przekonanie ze ze wszystkim zdaze...:-D
Wczoraj sie zwazylam, a do tej wagi to podchodzilam chyba z tydzien. No i 17 kg na plusie :eek: Ciekawe ile jeszcze dojdzie w ostatnim miesiacu...:baffled:

To Ty masz na 2 marca? czy 3?? :-D
ja mam na 27 lutego, i też dopiero pranie robię, więc wiesz... :sorry2:
chociaż łóżeczko i wózeczek już mam...
jedynie materaca mi brakuje do łóżeczka :shocked2:

aha i się nie przejmuj ja mam +20 kg :wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny.
ja sie musze pochwalic ze zeszlej nocy mala przespala mi pierwszy raz az 6 godzin bez obudzenia sie:-)
Bajeczka ja tez uzywam Fairy zel i plyn do plukania i tez wszystko pralam-wlacznie z kocami. A jesli chodzi o pakowanie sie do szpitala to ja calkowicie spakowana bylam moze z tydzien przed wyznaczona data:tak:I pralam tez jakies 3 tygodnie przed:-)
Mureen ja Ci sie nie dziwie bo po pierwsze ciaza a po 2 zima:-(
Karis78 witaj:-)
Mamunia2 to bedziesz miala fajna zabawe w przygotowywaniu-dobrze ze maz Ci powiedzial dzisiaj a nie np. w sobote;-)
Olinda tak to juz jest,kobiecie sie kupi cokolwiek i bedzie zadowolona a z facetami jest juz gorzej:tak:
Dobrze ze juz sie lepiej czujesz :-)

Ostatnia edycja:
Do góry