reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciężarne na Wyspach

elzu ja sie spakowalam wczoraj :tak: moj jak zobaczyl ile rzeczy pakuje to mnie sie pytal czy na wojne sie szykuje :-) mowil ze przeciez moze mi zawsze dowiesc co bedzie potrzeba:-p mi tez zostaly drobiazgi do wrzucenia typu dla mnie szczoteczka do zebow na wszelki wypadek a dla dzidzi mam wszystko spakowane, nawet dwa rozne komplety rozmiarow na wszelki wypadek jakby byla troche wieksza :-D

no wlasnie ciekawe co tam slyszac u coffee :tak:

aaa dostalam list ze jutro przyjdzie do mnie health visitor :wściekła/y: sprawdzic czy nie jestem narkomanka, czy innym zbokiem i sprawdzic warunki jakie bedzie mialo dziecko.. czy kogos tez tak odwiedzala przed porodem?

reklama
Mi nic nie mowili o health visitorze, ale za to kolejna wizyte z polozna mam domowa (nie wiem dlaczego, zawsze mialam w klinice) i powiedziala, ze przyjdzie w sobote, ale nie wiadomo, o ktorej godzinie, wiec bede uwieziona w domku.

mi w sumie wyszyly dwie torby :D do jednej zakapuje wszystko co na porod potrzebne, a do drugiej na reszte pobytu i wyjscie :)

U nas mozna rodzic w szpitalnym ubranku i sie wlasnie zastanawiam czy nie skorzystac, ale nie mam pojecia jak to ubranko wyglada..

ja w swojeje koszuli bede rodzic, nie szkoda mi bo primarkowa ;-)

elzu a moze Twoja polozna od razu jest tez health visitorem?

po urodzeniu polozna przychodzi do domu pare razy (po pierwszej nocy przespanej dziecka w domu, w 3 i chyba w 5 dobie dziecka w domu) a potem opieke przejmuje health visitor i tez przychodzi co jakis czas

jaka czarnulka.. sliczna coreczka :)

my juz po wizycie health visitor, nawet spoko babeczka gadala o karmieniu piersia, o prawidlowym kladzeniu dziecka spac, szczepieniach, benefitach itp :) az godzine u nas siedziala tak sie rozgadalismy :p

czesc dziewczyny

głód mnie obudził wiec siedze i jem.....:-) wreszcie mam chwilke na bb:tak: bo ostatnie dni to ledwo wyrabiam ciagle jest cos do zrobienia zalatwienia szok.....

Ikra- super ze tak latwo ci poszło:-):tak: a mala przeepiekna jest!!!!!!1111 tylko zjeść:-D

ja za tydzien w czwartek mam połówkowe usg i mam nadzieje ze sie juz na 100% potwierdzi jakiego lokarora w sobie nosze;-)))

reklama
Irka malytka sliczna :) i te czrne wloski :) moj maly tez mial taka czuprynke jak sie urodzil :) PINKA pewnie juz nie mozesz sie doczekac polowkowego :) a jakie masz przeczucie? Kto w tobie siedzi?

Do góry