Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie tylko ze ja za szkla dosyc sporo zaplace (astygmatyzm) wiec liczylam na jakies doplacenieoprawki to wiem ze i tak bede musiala okolo stowki zaplacic zeby jakis fajne byly.
to moze jest jakies dofinansowanie jak ktos pobiera child tax credit (podstawowy)?
joasia my w piatek dostalismy mila niespodzianke z child benefit i child tax credit na kontowiec pewnie niedlugo i Wy dostaniecie
Agatakat wiem,że do szkieł możesz mieć dofinansowanie jak masz working tax credit-wtedy tez czasem dają taką kartę,że się ma leki za darmo. Jeśli masz dużo za szkła zapłacić to idź do okulisty i poproś o ten formularz,może Ci dadzą rabat. Spróbowac nie zaszkodzi. Ja popłynełam ok 130 za okulary bo chcialam szkła z antyrefleksem do wieczornej jazdy samochodem wiec tania impreza to nie była tym bardziej,że i tak na codzień nosze soczewki.
Fajnie,że dostaliście już kasę na konto,mam nadzieje,że i do mnie niedługo dotrą.
zainspirowana Twym postem sprawdziłam swe konto a tam taka sama niespodziankajoasia my w piatek dostalismy mila niespodzianke z child benefit i child tax credit na kontowiec pewnie niedlugo i Wy dostaniecie