Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem jakie terminy obowiązują w przychodni ale musisz umówić się do położnej tak żebyś około 8 tygodnia miała wizytę, na tej wizycie masz wywiad środowiskowy i masę papierów do wypełnienia a położna umawia cię na usg na około 12 tydzień. Chyba że u was wymaga się żebyś zwierzyła się gp że w ciąży jesteś. Po prostu idź na recepcję do twojej przychodni oni cię umówią z położnączesc dziewczyny
mam nadzieje, ze wybaczycie moje bardzo podstawowe pytania. dopiero wczoraj zrobilam test ciazowy i dzisiaj drugi raz dla pewnosci. wyglada na to, ze jestem w ok 5 tygodniu.
czy moglybyscie mi powiedziec, jakie powinny byc moje pierwsze kroki? czy powinnam sie zglosic do GP czy do Well Woman clinic? czy powinnam isc jak najszybciej, czy zaczekac jeszcze z tydzien dla pewnosci? kilka lat temu bylam ciazy, ktora zakonczyla sie wlasnie ok 5 tygodnia i boje sie, ze to sie moze powtorzyc.

Honeypie witaj. Jak bylo u lekarza?Co Ci powiedzial?