reklama

ciężaróweczki po in vitro

anija brawa dla maleństwa :)

wera86 śliczne ciuszki, dla dziewczynek są fajniejsze, można je super stroić :) Ja moich kawalerów też chcę fajnie ubierać, ale jednak to nie to samo co te wszystkie kokardki, opaski, kucyki, falbaneczki itd :)
moj maż njabardziej lubi robic takie zakupy -normalnie chłop oszalał , ostatnio w 5 minut wybral 10 kompletow i byl gotowy do kasy isc:-D

reklama
szarlotka 3czerwca to juz niedlugo ale fajnie ja tez znowu bym poszla nawet zaraz na kolejne usg:-D ale wam zazdroszcze tych zakupow u mnie to jednak troszke wczesnie jeszcze na szalenstwa ale nie wiem jak dlugo uda mi sie wytrzymac z zakupami. juz godzinami moglabym ogladac te male cudenka! a jak ide do sklepu to najchetniej bym pol wyniosla ale ten czas sie ciagnie...
kasia a jak twoje malenstwo widzialas je juz?

to ja jestem następna w kolejce, ale kurcze jakies smutne sytuacje- jak pusty pęcherzyk zdarzaja się chyba rzadko? i mam wysoka bętę to powinno być dobrze no nie?

Ja też już jestem po usg,ale u mnie jest za wczesnie,zeby serduszko biło,transfer miałam 05.05.Co najważniejsze jest zarodek w otoczce i razem mają 1 cm.Lekarz mówił,że to prawidłowe parametry.Na usg mam sie zgłosic za 2 tyg.wtedy powinno bic juz serduszko.Lekarz jest dobrej mysli.

ewelina BEDZIE DOBRZE!
kasia dwa tygodnie dasz rade - warto czekac na ten widok- a co najwazniejsze malenstwo jest juz pod twoim serduszkiem to teraz juz idziemy tylko do przodu;-)

Ewelina, Kasia
trzymam kciuki za SERDUSZKA :tak:

JA też jestem ciągle głodna , od początku ciąży mam już na plusie 11kg :szok:

a to zdjęcie brzuszka z dzisiaj, robię fotki zawsze co 2 tygodnie, i czekam na wasze :-)

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 121
reklama
wera86-> sliczny brzuszek:-)
ja tez ciagle glodna, na razie 3-3,5kg na plusie. Ponizej brzuszek sprzed chwilki
17t1d_d (1).jpg

Załączniki

• 17t1d_b (2).jpg
    17t1d_b (2).jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 222

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry