no mi wczoraj dwa razy chlusla nosemMi raz.Nic jej nie bylkazuje sie ze ma refluks Teraz zdarza sie ze tak rzyga jak kot jak sie przeje-3 razy jej sie zdarzylo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mi wczoraj dwa razy chlusla nosemMi raz.Nic jej nie bylkazuje sie ze ma refluks Teraz zdarza sie ze tak rzyga jak kot jak sie przeje-3 razy jej sie zdarzylo.
obyZ doswiadczenia tego forum,jak sie to czesciej zdarzalo to faktycznie refluks,a byly tez alergie.Ale moze to taka akcja jednorazowa u was![]()
wydaje mi sie, ze tsk jest jak mialas stycznosc z tokso i stad wzrost przeciwcial. Nie zaraZilas sie, bo masz odornosc, ale organizm zareagowal.Dziewczyny bylam dzis na badaniach i robili mi badanie na toksoplazmoze. Wyszlo mi igg 327. W 1 trymestrze mialam robione badania i igg mialam 9. W obu przypadkach igm niereaktywne.
Wiem, ze jak igg wychodzi dodatnie to nie powtarza sie badan ale robilam w luxmedzie i zrobili wszystko z karty ciazy na ten tydzien.
Zaczelam sie martwic.. czemu igg wzroslo? Powinnam sie zaczac denerwowac? Czy jest to ok?
Ale dla maluszka nie ma zagrozenia? Po prostu organizm sie obronil?wydaje mi sie, ze tsk jest jak mialas stycznosc z tokso i stad wzrost przeciwcial. Nie zaraZilas sie, bo masz odornosc, ale organizm zareagowal.
jak to tylko igg rosnie to dla dziecka nie ma zagrozenia. Nie zachorowalas, po prostu gdzies mialas stycznosc z choroba i stad taka wysoka ilosc przeciwcial, bo organizm sie bronil.Ale dla maluszka nie ma zagrozenia? Po prostu organizm sie obronil?
Ok, dziekujejak to tylko igg rosnie to dla dziecka nie ma zagrozenia. Nie zachorowalas, po prostu gdzies mialas stycznosc z choroba i stad taka wysoka ilosc przeciwcial, bo organizm sie bronil.
Przynajmniej tak mi to gin tlumaczyla.
Moja siostrzenica regularnie ulewała, aż fontanna szła, nawet nosemDziewczyny mialo której z Was dzieciątko że ulało a raczej zwróciło noskiem? Wrka dziś dwa razy tak miała zawał na miejscu
To chyba coś z pogodą się dzieje bo moje też wczoraj ryk
U nas coś się ostatnio dzieje złego z tym spaniem. On faktycznie śpi do 7-8 mej ale budzi się w nocy po kilka razy. Jest bardzo niespokojny. Dziś tak już pobił rekord w ryczeniu. Kilka razy w dzień i wieczorem przed spaniem ze 30 minut.
W dzień go zostawiłam samego żeby się wyplakal i uspokoil bo już siły nie mialam. Nic nie pomagało. Ale to nic nie dało. Tylko moje wyrzuty sumienia. Zamiast się uspokoić to płakał jeszcze bardziej.
A potem czytam że długotrwały płacz uszkadza mózg i w ogóle zaczęłam się zadręczać, że ja głupia chciałam z malutkim dzieckiem wygrać w kto się szybciej podda![]()
A kto tak nie maTeż tak nie raz mam że bym zostawiła i poszła i wróciła jak nie będzie już płakała
My też wstajemy po 5, butla i śpimy do 10ooo to brzmi jak moja standardowa nocka![]()