Ja zawsze piore na 60 i nic sie nie dziejeDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zawsze piore na 60 i nic sie nie dziejeDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
40CDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
To jest ważny dzień dla całej rodzinyWiesz ale to Basi dzien.rozumiem ze nie chcesz pominac Natalki ale ten napis sigeruje ze to jest dzien rownirz Natalki. A pazurki superowe![]()
No mam nadziejeTo jest ważny dzień dla całej rodzinynie bój się Basię się nie poplacze z tego powodu
![]()
Jak dla mnie to pianka ale na zywo moze wyglada onaczej.A moze za zimna wode dodajesz i za krotko potrzasaszPomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.
Już próbowałam i cieplejsza niż zalecają i chlodniejszą, potrząsam jak szalona, to są takie jakby nierozbite drobinki mleka.Jak dla mnie to pianka ale na zywo moze wyglada onaczej.A moze za zimna wode dodajesz i za krotko potrzasasz![]()
A weź wsadź tam palca i sprawdź czy to drobinka czy pianaJuż próbowałam i cieplejsza niż zalecają i chlodniejszą, potrząsam jak szalona, to są takie jakby nierozbite drobinki mleka.
Po paluchu wyszło, że to chyba piana, dzięki!! Kocham Was!!A weź wsadź tam palca i sprawdź czy to drobinka czy piana