• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moge sie pochwalić, ze moj maluszek dzis 833g (24+6) 🥰 wszystko w jak najlepszym porzadku. Nawet ladnie sie obrocil, ze częściowo buzke bylo widac :) choc lezy jeszcze z pupka do dolu, ale nozki ma tak, ze kolanem dotyka brody 😁 Pytalam o spanie na plecach czy na boku to mowil, żebym spala jak mi wygodnie. Moge spac na plecach. No i te twardnienia co mam w ciagu dnia to juz skurcze przepowiadajace 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje
Moje też nan optipro piją od urodzenia i nie mają problemów

Evela. 6 Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego dobrego zdrowia miłości i utulenia już nie długo swojego wymarzonego dzieciaczka ❤️Samych wspaniałości 🥳❤️😘
dziękuję kochana ♥️ już się nie mogę doczekać tego maluszka bo jest mi coraz ciężej a do tego w UK lato stulecia,upały nie na mój stan 🙈 tydzień temu maluszek ważył już prawie 1500g 😎💪 dziś wzięłam się za prasowanie jego garderoby i zdziwiłam się ile ja tego nazbieralam 🙈 coś czuję ,że nie zdąży wszystkiego założyć 😉

dziękuję kochana ♥️ już się nie mogę doczekać tego maluszka bo jest mi coraz ciężej a do tego w UK lato stulecia,upały nie na mój stan 🙈 tydzień temu maluszek ważył już prawie 1500g 😎💪 dziś wzięłam się za prasowanie jego garderoby i zdziwiłam się ile ja tego nazbieralam 🙈 coś czuję ,że nie zdąży wszystkiego założyć 😉
widzisz jak zdrowo rośnie ❤️No co Ty tak u Was gorąco? Ja to nie lubię takiego ukropu dlatego cieszę się że urodziłam w maju 🤣a na kiedy Ty masz termin? Nic nie mów na temat ciuszków i prasowania 🤣🤣🤣. Mała nosi teraz 62 ale nie które ciuszki wogole nie były na niej 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry