nieagatka
Fanka BB :)
dzieki, ale ta ktora jest w tym mieszkaniu ma 2 lata wiec miejmy nadzieje, ze z dekade posluzyMy mamy samsung wind free.
W zimie chodzi cały czas wentylator z oczyszczaniem powietrza na bezwietrznym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki, ale ta ktora jest w tym mieszkaniu ma 2 lata wiec miejmy nadzieje, ze z dekade posluzyMy mamy samsung wind free.
W zimie chodzi cały czas wentylator z oczyszczaniem powietrza na bezwietrznym
u mnie tak jak u CiebieU mnie 17 i wieje![]()
a gdzie tak gorąco jest? Boże to nie dla mniewierz mi, gdybys od grubo ponad 3 tygodni miala o 3h00 nad ranem 25C, a spanie z wlaczona klima nie wchodzilo w gre (teraz juz nie mam wyjscia, no zejdziemy z tego swiata), bo na drugi dzien wszyscy mamy katar to marzylabys o wietrze i 17C![]()
okolice Barcelony.a gdzie tak gorąco jest? Boże to nie dla mnie![]()
ja mialam Bebetto Murano i Cybex Balios S.Dziewczyny, jakie wózki macie ? Co polecacie ?
Ja mam na wykończeniu xlander xmove. Wózek z pompowanymi kołami, co sprawdziło się super na polskich dziurach i chodnikach. Przeżył dwójkę moich dzieci, w tym ich wspólne wożenie w spacerówce. Z wad - dosyć krótka gondola (chyba z 78 cm) oraz to, że po złożeniu zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Jest dosyć ciężki (ok.15 kg spacerówka), ale ja zostawiam wózek na dole w klatce, więc dla mnie to nie jest minus. Spacerówkę można zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy.Dziewczyny, jakie wózki macie ? Co polecacie ?
no wlasnie wcziraj się okazało że do naszej mazdy jak się właduje fotelik to z przodu strasznie niekomfortowo.... a jeszcze wozekja mialam Bebetto Murano i Cybex Balios S.
Bebetto naprawde fajny, bardzo komoletny wozek, ale ogromny zajmujacy ponad pol bagaznika Mazdy kombi.
Cybex bardziej kompaktowy, latwiejszy w skladaniu i ogolnie zlego slowa nie moge powiedziec. Polecilabym Cybexa.
moj cybex gondola plus spacerowka kosztowal mnie 500€ wiec wg mnie naprawde rozsadnie, Bebetto kosztowalo cos ok 1800zl.no wlasnie wcziraj się okazało że do naszej mazdy jak się właduje fotelik to z przodu strasznie niekomfortowo.... a jeszcze wozekcybexy to podobno super są ale i ceny genialne.