nieagatka
Fanka BB :)
zagesCzenie mleka noworodkowi od tak, bo moze zadziala to nie eksperyment? Wg mnie tak. Robi sie to w uzasadnionych przypadkach, tak samo jak mleko HA podaje sie w uzasadnionych przypdkach a nie ot tak.A cóż to za eksperyment?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zagesCzenie mleka noworodkowi od tak, bo moze zadziala to nie eksperyment? Wg mnie tak. Robi sie to w uzasadnionych przypadkach, tak samo jak mleko HA podaje sie w uzasadnionych przypdkach a nie ot tak.A cóż to za eksperyment?
Ja też miałam problem z butelką nuk. Tam jest smoczek 0-6 i maluchy nie dawały rady, mała się krztusiła przy jedzeniu. Zmieniałam na lovi 0-2 i cały czas z niego piją.nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
Mi położna też mówiła żeby samemu na własną rękę nie zmieniać mleka . Ale nie dopytywałam się dlaczegoA cóż to za eksperyment?
Moja miala refluks stwierdzony przez 2 laryngologow.objawy byly ukryte bo za bardzo nie ulewala ale pokarm sie cofal i przez to ciagle charczala przez nos a ja myslalam ze to katar.zaczela ulewac dopiero jak miala 4-5miesiecy.pozniej juz nie.tylko 3 razy rzygala ostatnio bo sie przejadlanic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
ja się zdziwiłam że sie udało ...zapisywałam jak miała miała 2 tyg.Ja zapisałam dzieci miesiąc po porodzie do żłobka państwowego, może za rok się dostaną![]()
no to dobrze dziś tylko smoczek zmieniłam na 1 z 2 bo tak się nałykała ze co zjadła to wszystko zwrócilaja jak zmienialam mleko (ze szpitalnego na hipp) to mi ulewala tydzien. Dziecko, ktore nie ulewalo nigdy. A wtedy pamietam ze sporo tego bylo, a potem sie unormowalo.
Moze potrzeba ciut wiecej czasu.
no Werka też nieraz świszczyMoja miala refluks stwierdzony przez 2 laryngologow.objawy byly ukryte bo za bardzo nie ulewala ale pokarm sie cofal i przez to ciagle charczala przez nos a ja myslalam ze to katar.zaczela ulewac dopiero jak miala 4-5miesiecy.pozniej juz nie.tylko 3 razy rzygala ostatnio bo sie przejadla![]()
Moja młoda teżno Werka też nieraz świszczy![]()