Magda 1234
Fanka BB :)
Dziś znów wody spadły, chyba powoli zaczyna szwankować łożysko. Dali mi kroplówki nawadniające i każą leżeć i czekać i obserwują żeby jak najdłużej był w brzuchu..zaczynam chyba łapać dola żeby było wszystko ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętaj, że masz już duże dziecko, więc spokojnie mogą się nim zająć lekarze. Nie masz wpływu w tej sytuacji na nic, zatem czarne myśli nie pomogą (wiem, wiem łatwo powiedziećDziś znów wody spadły, chyba powoli zaczyna szwankować łożysko. Dali mi kroplówki nawadniające i każą leżeć i czekać i obserwują żeby jak najdłużej był w brzuchu..zaczynam chyba łapać dola żeby było wszystko ok.
Wszystko będzie dobrze, Trzymamy kciuki żebyś wytrzymała jak najdłużejDziś znów wody spadły, chyba powoli zaczyna szwankować łożysko. Dali mi kroplówki nawadniające i każą leżeć i czekać i obserwują żeby jak najdłużej był w brzuchu..zaczynam chyba łapać dola żeby było wszystko ok.
chodzi o in vitroPrzepraszam jesli komus humor zepsuję, ale dostałam piany Wiecie, co znajdzie się w podręczniku do nowego przedmiotu Historia i teraźniejszość promowanego przez min. Czarnka?
Pokaż okładkę tej książki?Przepraszam jesli komus humor zepsuję, ale dostałam piany Wiecie, co znajdzie się w podręczniku do nowego przedmiotu Historia i teraźniejszość promowanego przez min. Czarnka?
Pomiar wód płodowych nie jest do końca miarodajnym badaniem. Najważniejsze aby robić to badanie na tym samym sprzęcie i ma być ten sam lekarz.Dziś znów wody spadły, chyba powoli zaczyna szwankować łożysko. Dali mi kroplówki nawadniające i każą leżeć i czekać i obserwują żeby jak najdłużej był w brzuchu..zaczynam chyba łapać dola żeby było wszystko ok.
Co dzień robi ktoś inny a wód jest na poziomie 5 a 6 .Pomiar wód płodowych nie jest do końca miarodajnym badaniem. Najważniejsze aby robić to badanie na tym samym sprzęcie i ma być ten sam lekarz.
Ile masz tych wód płodowych? Miałaś test na obecność wód płodowych w pochwie?
Nie zamartwiaj się na zapas, choć pewnie i tak będziesz, wielokrotnie obserwowałam przedłużanie ciąży tak długo na ile można. Czasem w szpitalu są akcje tniemy na już, innym razem czekają i czekają. Jeśli masz dobre przepływy, a problemem są tylko wody płodowe to będą obserwować.