• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziewczyny, podpisujemy i udostępniamy komu tylko się da!!!!

Podpisane i rozesłane

My dziś wielki dzień chrzest Werki ❤️już chciała bym być po wszystkim bo to jak nie odpowiedzialni są ludzie to jakiś żart. Wszystko po zamawiane w lokalu a już 7 osób napisało że nie przyjdzie i to na ostatnią chwilę 🤦‍♀️
Masakra 🤦. Brak słów 🤦
Weź ich olej i spróbuj się po prostu cieszyć tym pięknym dniem ❤️. Ciekawe czy Werka będzie księdza po rękach gryzła jak ją wodą poleje 😜. Czekam na relację 😜

reklama
A ja tak z innej beczki dałam wczoraj małej dwie łyżeczki startego jabłka (papierówki) dziś dwie twarde kupy wczoraj prócz jabłka samo mleko nawet kaszke odpuściłam bo chciałam wiedzieć jak zareaguje. Ale twardej kupy się nie spodziewałam - przecież jabłka zawierają błonnik 🤷🤦‍♀️
to szybko poszło 🤯. Ja dawałam papierówkę z owsianką. U Młodego tylko się lekko konsystencja zmieniła na bardziej zwartą. Ale jest na kp więc może dlatego. Z tego co pamietam to są 2 rodzaje błonnika. Jeden zwiększa objętość i zwartość kupy, drugi przyspiesza pasaż w jelitach. Więc niekoniecznie po błonniku będzie miękka kupka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry