miętowa25
Fanka BB :)
tak. Krztusiec załatwiłam 3.08 wiec wie wrześniu będę mogła na grypę wziac w takim razie. Dziękuję!Nie wiem czy szczepilas sie na krztusiec ale mi gin mowil, ze miedzy szczepionkami musi byc 4 tyg odstepu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak. Krztusiec załatwiłam 3.08 wiec wie wrześniu będę mogła na grypę wziac w takim razie. Dziękuję!Nie wiem czy szczepilas sie na krztusiec ale mi gin mowil, ze miedzy szczepionkami musi byc 4 tyg odstepu
nieDziewczyny, szczepiłyście się na grypę w ciąży ?
NieDziewczyny, szczepiłyście się na grypę w ciąży ?
nie maly klocek, tylko calkiem spory.O kurde, ale z niego mały klocek. Współczuję noszenia, bo pewnie ci ciężko, co? Koleżanka też miała taką dużą córeczkę i jak zaczęła raczkować to zrobiła się szczuplejsza. Teraz ma 5 lat i chudzinka z niej.
Kajtek jutro skończy pół roku a 3 tygodnie temu ważyl 6,5kg. Pod koniec miesiąca jadę na kontrolę żeby zobaczyć ile przytył
CudnaPozdrawiamy z Werką![]()
jaaaa? HahahahhaCudna![]()
Co za slodziakPozdrawiamy z Werką![]()
dziękujęCo za slodziakrzecz jasna w sukience w kwiatki
Nie no serio cudo z tej Twojej Werki
![]()