• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u nas maja ogromny wybor butow dla dzieci, to jedt marka polecana przez pediatrow i podologow. Sa tu cale sklepy i maja duzy wybor skorzanych butow z dobra podeszwa. Tyle ze sa drogie. Ciezko o cos ponizej 50€.
No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.

No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.
ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.

ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.
Tak mają taniej, ale spokojnie można upolować normalne modele, tylko nie masz pełnej rozmiarowki. Kupowałam też w Zalando.
W czerwcu w tkmax kupiłam dwie pracy Ecco, super buciki po 89 zł.

Ooo, ja byłam wczoraj, są wolne miejsca póki co ale mi nie przetrzymają 🙈 Później już wrzesień, też nie wiem cp robić, u mnie opiekunka 25 zł/h 🙂
ja do czerwca gdzieś z urlopem mam czas a później to muszę w podskokach do pracy bo rata nam o 7 stów wzrosła na raz a mamy dwa kredyty także 3500 sam bank teraz woła 🤦‍♀️i nie wiem co lepsze czy zmiany przeciwne ja jadę on wraca żłobek czy prezent dla którejś babci 🤣

reklama
a czemu juz chcesz wprowqdzac? Czemu nie pociagniesz na butli do 6go miesiaca?
Ja zdecydowałam że poczekam aż skończą 6 m-cy ale wokół większość osób mnie namawiała żeby zacząć już po 4 m-cu. Moja jedna siostra rozszerzała dietę od 4 miesiąca, druga od 6. Zadania są podzielona ale ja posłuchałam pediatry że do pół roku dzieci nie potrzebują nic innego tylko mleko 😉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry