Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulacjeCześć dziewczynyprzedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie
leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
![]()
urodzony prawie taka sama waga i długość jak mój Wiktorek, tez w 38tyg. Gratulacje mamusiuCześć dziewczynyprzedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie
![]()
Jej, Evela, jest pięknyCześć dziewczynyprzedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie
![]()
gratulacje MamoCześć dziewczynyprzedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie
![]()
Kochana gratuluje cudownego synka❤❤Odpoczywajcie i duzo zdrowka dla Was.Uwierz to jest Twoj CudCześć dziewczynyprzedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie
![]()
Werka chyba Kajtek to chlopiece odwzorowanue MiskiDziewczyny, czy wasze dzieci przed snem też czasem mają takie jazdy z płaczem? Np dziś mały ewidentnie chciał spać, ale jak go kładłam to się obracał na brzuch, stawał na czworaka i oczywiście przy tym mega płacz. Napewno nie był głodny i miał sucha pieluszkę. Często tak ma
![]()
mój tak miał jak ćwiczył nowe umiejętności,Dziewczyny, czy wasze dzieci przed snem też czasem mają takie jazdy z płaczem? Np dziś mały ewidentnie chciał spać, ale jak go kładłam to się obracał na brzuch, stawał na czworaka i oczywiście przy tym mega płacz. Napewno nie był głodny i miał sucha pieluszkę. Często tak ma
![]()