nieagatka
Fanka BB :)
moj brat tez myslal, ze u syna to 5tki ale znajoma dentystka powiedziala, ze to 4 tak daleko.5 widac a 2 3 4 nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj brat tez myslal, ze u syna to 5tki ale znajoma dentystka powiedziala, ze to 4 tak daleko.5 widac a 2 3 4 nie.
A musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??
Mój do tej pory nigdy w nocy kupy nie zrobiłA musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.
Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??
Co? Ja karmiłam swoim mlekiem to kupy w nocy to standard, jajca to były niezłe, robiła czasami 3 pod rząd, którymi często w nas strzelała przy wymianie pieluchy i w środku nocy trzeba było się myćMój do tej pory nigdy w nocy kupy nie zrobił![]()
Mój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sraCo? Ja karmiłam swoim mlekiem to kupy w nocy to standard, jajca to były niezłe, robiła czasami 3 pod rząd, którymi często w nas strzelała przy wymianie pieluchy i w środku nocy trzeba było się myć![]()
Jeny ale byłam zmęczona
![]()
Moje też nie robią kupy w nocyMój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sra. Ale tak na serio, to naprawdę ci mówię, że w nocy tylko siuśki są na pieluszce. I teraz jak powiedziałam (napisałam) to głośno to pewnie mi się dziś zesra
![]()
To w naszej rodzinieMój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sra. Ale tak na serio, to naprawdę ci mówię, że w nocy tylko siuśki są na pieluszce. I teraz jak powiedziałam (napisałam) to głośno to pewnie mi się dziś zesra
![]()
niedojrzalosc ukladu. Niestety nie ma na to lekarstwa. Na gazy mozna podawac espumisan, mozna tez podawac probiotyk, ale najlepszym lekarstwem jest czas.Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??