Mam medele, ale nie mam do niej smoczkówogólnie laktator ma swoje butelki i do moich szło zakręcić smoczka i można tak było podać mleczko ale wiem ze nie każdy model laktatora tak ma. Nie wiem jaki Ty masz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam medele, ale nie mam do niej smoczkówogólnie laktator ma swoje butelki i do moich szło zakręcić smoczka i można tak było podać mleczko ale wiem ze nie każdy model laktatora tak ma. Nie wiem jaki Ty masz.
ja podrzucę masc do nosa na sutkimasc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
Dokładnie tylko taka której nie trzeba zmywać przd karmieniem , a można podać dziecku pierś nią posmarowanąmasc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
tak dokladnie. Ja mialam tu te polecana z medeli i jej wlasnie nie trzeba zmywac.Dokładnie tylko taka której nie trzeba zmywać przd karmieniem , a można podać dziecku pierś nią posmarowaną![]()
Ja polecam jeszcze muszle laktacyjne , rewelacja , nie musiałam cycami świecić a sutki się goiły fajnietak dokladnie. Ja mialam tu te polecana z medeli i jej wlasnie nie trzeba zmywac.
tez mialam i tez polecamJa polecam jeszcze muszle laktacyjne , rewelacja , nie musiałam cycami świecić a sutki się goiły fajnie
ja podrzucę masc do nosa na sutkimasc z lanolina na sutki jesli chcesz karmic. Uratuje Ci zycie po pierwszej dobie.
,ja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią drugagacie musiały to trzymac bo to była jedna wielka Pielucha
![]()
Ja też, totalnie mnie nie rusza robota w zębachTo u dentysty na mnie sie dziwnie patrza bo ja tylko znieczulenie do kanałowego![]()