• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mające córeczki co myślicie o przebijaniu uszek. Pytam bo Werka dostała na chrzest kolczyki i zastanawiam się kiedy można i czy wogole to robić 🤷‍♀️
Moi rodzice zaczekali aż sama wyraziłam chęć. Miałam koło 8 lat i bardzo bardzo chciałam :) chodziłam i prosiłam aż wyprosilam
Myślę, ze to fajne podejście, bo to już była jednak moja decyzja :) może nie najważniejsza na świecie ale jednak moja wlasna. Uwielbiam kolczyki, mam obecnie 4 dziurki w uszach :D nie ściągam ich nigdy

Moi rodzice zaczekali aż sama wyraziłam chęć. Miałam koło 8 lat i bardzo bardzo chciałam :) chodziłam i prosiłam aż wyprosilam
Myślę, ze to fajne podejście, bo to już była jednak moja decyzja :) może nie najważniejsza na świecie ale jednak moja wlasna. Uwielbiam kolczyki, mam obecnie 4 dziurki w uszach :D nie ściągam ich nigdy
hahahah ja nie mam osobiście przeklulam ale zarosły bo uszy mi ropiały jak oczy kotu 🤣🤣🤣

Popieram, twoje ciało i twoja decyzja.

reklama
Starsza po tym jak maz ja do domu przywiozl z kolczykami w uszach (poszli na spacer, wrocili z dwoma dodatkowymi dziurkami 🤦🏻‍♀️🤣)

Załączniki

• IMG_8664.jpeg
    IMG_8664.jpeg
    135,2 KB · Wyświetleń: 96

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry