• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej, dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was prowadziła ciążę w Enel med ? Słyszałam że jest problem z prowadzeniem ciąży po in vitro, leczeniu itp w ramach pakietów medycznych, że oni prowadzą tylko zdrowe ciąże. Czy ktoś może to potwierdzić? Pierwszą wizytę w Enel med mam dopiero 11.10

Hej, dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was prowadziła ciążę w Enel med ? Słyszałam że jest problem z prowadzeniem ciąży po in vitro, leczeniu itp w ramach pakietów medycznych, że oni prowadzą tylko zdrowe ciąże. Czy ktoś może to potwierdzić? Pierwszą wizytę w Enel med mam dopiero 11.10
Ciąża z in vitro to przecież zupełnie normalna zdrowa ciąża 🤣

Prowadziłam ciążę na pakiet medyczny, ciąża jak ciąża , po in vitro niczym się nie różni. W karcie ciąży nie miałam nawet wpisu że ciąża po in vitro.

A my zniwu w domu😪Miska w nocy prawie nie spala bo nos jej sie zapychal Odciagalismy psikalam nawet przykleilam aromaaktiv i nic.Teraz tez dupka ciaglw furczy jej w nosie.Zjadla i spi aletylko na mnie jak odloze to zaczyna tancowac i sie budzi z placzem.3 dni w zlobku a tydzien w domu super😥
weź nawilżacz, wlej olejek eukaliptusowy 2-3 krople do wody i nawilżaj pokoj. wiem nawilżacz się może popsuć, ale u nas to tylko zadziałało.

reklama
Musze cos dzis na noc wykombinowac bo ta byla masakryczna🤦‍♀️
Jak masz nawilżacz to połowa sukcesu, Amol i krople eukaliptusowe powinny być w każdej aptece. Krople można dać nawet na piżamkę. Posmarować klatkę piersiową Amolem. Ja i moje dziewczynki jak mamy katar to się tym ratujemy. Można jeszcze na noc Nasivin nosek nie będzie zatkany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry