• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak masz nawilżacz to połowa sukcesu, Amol i krople eukaliptusowe powinny być w każdej aptece. Krople można dać nawet na piżamkę. Posmarować klatkę piersiową Amolem. Ja i moje dziewczynki jak mamy katar to się tym ratujemy. Można jeszcze na noc Nasivin nosek nie będzie zatkany.
Nasivin mamy i podaje.Wczesniej miala.katar ale nigdy czegos takiego zeby tak jej sie zatkalo.Jak maz wroci z pracy to pojde do apteki na szoping🙂

reklama
Nasivin mamy i podaje.Wczesniej miala.katar ale nigdy czegos takiego zeby tak jej sie zatkalo.Jak maz wroci z pracy to pojde do apteki na szoping🙂
nam nigdy się nosek nie zatykał, ale często odciagam katarkiem wydzielinę. Teraz mieliśmy katar w sumie całe 2 dni ale normalnie szedł do dzieci. I bardzo lubił siedzieć na dworze bo lepiej mu się oddychało

Córce nie odciągam kataru, nie widzę żadnej różnicy. Katar nie schodzi na oskrzela ani uszy jak to zwykle piszą. Zresztą inhalator też wywaliłam w kąt.
a dla mnie to okropne, jak sobie wyobraze ze mam katar, a nie moge wydmuchac nosa. Znaczy w sumie Twoja to juz pewnie sama wydmuchuje, moja tez juz w sumie niezle to robi, ale maluchowi to nie wyobrazam sobie nie odciagnac. Przeciez to koszmar miec taki zawalony nos, ja strasznie nie lubei tego uczucia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry