• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Heh to na pewno prawda :D Chociaż sama ciąża to raczej skrót myślowy, bo często w ciąży mamy nieprawidłowa postawe, zle chodzimy, nie angażujemy odpowiednich mięśni etc. i wtedy poluzowanie mięśni i wprowadzenie odpowidnich ćwiczeń może zdziałać cuda - wiem po sobie :) aktualnie przez ciążę (:p) mam bóle bioder, i jak mi domowe sposoby typu pilka, roler, poducha ciążowa nie pomogą to wybieram się do fizjo
Twoja pierwsza ciaza? Bo ja mam za soba dwie i powiem tak, fizjo ulzy Ci na chwilke, a Twojemu portfelowi na dluzej 😁 a bol i tak wroci, bo jak @Kocka pisze - po 35tc bardzo dziwne byloby jakby kregoslup nie bolal. A jesli brzuch jest spory to i wczesniej bol moze sie pojawic.

reklama
przyczyna jest najpewniej ciaza 😉
Mysle, ze tak ;) Zwlaszcza, ze zawsze byłam aktywna a na ostatniej wizycie lekarz mnie nastraszyl, ze mam byc mniej aktywna, bo maluch jest nisko. No i zmniejszyłam aktywnosc, nie cwicze tak jak do tej pory, zeby szyjke oszczędzać. Pewnie kregoslup oberwal.... jutro mam wizyte to sie dowiem jak szyjka i zapytam o ten kręgosłup. Mlody najważniejszy, wiec jak mniejsza aktywność sprawia, ze on jest dluzej w brzuchu to ja jakos przeżyje ten ból kregoslupa

Powirm Wam ze moj diabelek mimo ze noe miala wczoraj drzemki to na spanie poszla dopiero po 19.A spala masakrycznie.Ciagle sie budzila i w sumie przespala z nami cala noc bo mnie kregoslup boli a wstawac milion razy do niwj to mi sie nie chcialo.
Dzis poszla do zloba.Odebrala ha taka usmiechnieta ciocia i Miska nawet nie obejrzala sie za mna tylko pa pa zrobila do klasy i juz sie wyrywala do zabawy.🥴
A w domu tak pusto i smutno bez mojej wariatki😪

reklama
Powirm Wam ze moj diabelek mimo ze noe miala wczoraj drzemki to na spanie poszla dopiero po 19.A spala masakrycznie.Ciagle sie budzila i w sumie przespala z nami cala noc bo mnie kregoslup boli a wstawac milion razy do niwj to mi sie nie chcialo.
Dzis poszla do zloba.Odebrala ha taka usmiechnieta ciocia i Miska nawet nie obejrzala sie za mna tylko pa pa zrobila do klasy i juz sie wyrywala do zabawy.🥴
A w domu tak pusto i smutno bez mojej wariatki😪
ej wez przeczytaj swoj post gdzie piszesz ze mas dosc i niech idzie juz do zlobka, a potem koncowke tego 🤣🤣🤣🤣
Chora glowa matki jak nic 🤣🤣 albo syndrom sztokholmski 🤣😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry