loffffWiesz jak masz jeszcze lekarza we wtorek to spoko możesz zaczekać i skonsultować ale na wizytę u dobrego dermatologa albo alergologa często trzeba czekać i moim zdaniem warto zastosować to co zaleca pediatra żeby nie pogarszać stanu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
loffffWiesz jak masz jeszcze lekarza we wtorek to spoko możesz zaczekać i skonsultować ale na wizytę u dobrego dermatologa albo alergologa często trzeba czekać i moim zdaniem warto zastosować to co zaleca pediatra żeby nie pogarszać stanu.
To tak jak mój mąż, od codziennie coś wynajduje u dzieci, a to oko małemu leci, a to mała ma zaciśnięte piąstki za częstono powiem Ci ze ja taka panikara jestem że nie wiem
dawaj go do mnieTo tak jak mój mąż, od codziennie coś wynajduje u dzieci, a to oko małemu leci, a to mała ma zaciśnięte piąstki za częstooszaleć można
kilka dni temu dostała mini wysypki która sama przeszła po jednym dniu to nawet mu nie mówiłam bo na SOR chciałby jechać
![]()
Lekarka przy przyjeciu powiedziala ze jak sie zwolni miejsce na porodowce to zaloza cewnik, ale czy to bedzie dzis to nie wiadomoNajważniejsze że jesteś pod opieką i mogą szybko reagować, dzisiaj jest niedziela jak się nic nie będzie działo to pewnie dopiero jutro będą coś działać.
To już zakrawa na pedofilięfotki zrobiłam i wczoraj i dziś dla porównania ja przez te dni to obsesji dostanę. Grzesiek to już patrzy na mnie jak na czubka bo cały czas oglądam ją.
Wykończylibyście dzieckodawaj go do mnie![]()
nie wiem czy juz u 6 miesieczniakow wiec poczytaj, ale ogolnie to olejek z drzewa herbacianego do szamponu, dla wszytskich czlonkow rodziny.Właśnie wracamy z urlopu i okazało się, że jedno dziecko miało wszyMiałyście taka sytuację? Co mam zrobić w moim niemowlakiem?
Ma dużo włosów
![]()
Jak Ci cos powiem to padniesz.To już zakrawa na pedofilię![]()
czubku foty szyi nie dołuTo już zakrawa na pedofilię![]()