hahahah no on też lubi pogadać ja to twarda udaje przy nim a miękka dupa jestemWykończylibyście dzieckożarcik oczywiście
Mój to też bardziej przeżywa niz ja znaczy więcej gada![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahah no on też lubi pogadać ja to twarda udaje przy nim a miękka dupa jestemWykończylibyście dzieckożarcik oczywiście
Obydwoje w kaftanach by siedzieli z nerwicą i stanami depresyjnymiWykończylibyście dzieckożarcik oczywiście
Miło, że pytasz@Oleczka27 i jak tam u Ciebie? Nie urodziłaś w nocy?![]()
Och współczuje, ale już niedługo będziesz mogła go przytulićMiło, że pytaszniestety, chłopaczek dalej w brzuszku. Aczkolwiek tak się słabo czuję, że to masakra jakaś.. no i cały czas czekają na miejsce na porodówce żeby zacząć indukcję.. jestem tak zmęczona psychicznie i fizycznie, że spać nie mogę..
W to dziś to coraz mocniej wątpięOch współczuje, ale już niedługo będziesz mogła go przytulićpocieszaj się ta myślą
pewnie jeszcze dziś!
Do jutra też już bliskoW to dziś to coraz mocniej wątpię![]()
Zaczęłam po polowkowychDziewczynyja wiem, że to indywidualna sprawa każdej z nas, ale od kiedy zaczęliscie kompletować jakieś rzeczy dla dzidziusia
zaczęłam 5mc i już wstrzymuje się jak mogę, żeby tylko nic nie zamówić
wytrzymam do prenatarnych i chyba zacznę co nieco kupować
![]()