Hmm jak świeży to raczej dostałaś coś na pekniecie pęcherzyków. Jaki zastrzyk brałaś przed punkcja?Świeży….
Jedna z dziewczyn napisala, ze jak swiezy to juz powinno cos byc…
Tez tak uwazasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm jak świeży to raczej dostałaś coś na pekniecie pęcherzyków. Jaki zastrzyk brałaś przed punkcja?Świeży….
Jedna z dziewczyn napisala, ze jak swiezy to juz powinno cos byc…
Tez tak uwazasz?
Hmm jak świeży to raczej dostałaś coś na pekniecie pęcherzyków. Jaki zastrzyk brałaś przed punkcja?
A czyli coś ta beta rzeczywiście drgnęła, to zawsze dobry znak. Nawet jeśli teraz nie urośnie to chociaż widac, że była próba implantacji.Korzystałam z komorki dawczyni
5dpt to za wczesnie na jednoznaczny wynik.Hej dziewczyny,
Jestem nowa i wszedzie czytalam o tabelce ktora ma podzial na 3dniowe zarodki i 5 dniowe….
Jestem 5dpt i to wlasnie 5dniowej blastki, dzisiaj robilam bete i wyszla 1,7….
Z tego co widze to nie moge miec zludzen, nie wyszlo… czy jednak moec lekka nadzieje? Doradzcie prosze cos![]()
A czyli coś ta beta rzeczywiście drgnęła, to zawsze dobry znak. Nawet jeśli teraz nie urośnie to chociaż widac, że była próba implantacji.
Nawet jak to byla 5dniowa blasta, jak myslisz?5dpt to za wczesnie na jednoznaczny wynik.
Ja to jestem już na maksa spłukana przez tyle stymulacji i transferów, więc na mnie nie liczPrawie na zawal zeszlam![]()
Taaaaaa, i byście słały paczki do wariatkowaHaha ja też w pierwszym momencie myślałam, że fredka zaszalała![]()
tak. Wg mnie ten 6dpt to jest tak meega wczesnie, ale wiem ze praktykowane tu czesto. Ja powtorzylabym w 7 i 9 dpt.Nawet jak to byla 5dniowa blasta, jak myslisz?
tak. Wg mnie ten 6dpt to jest tak meega wczesnie, ale wiem ze praktykowane tu czesto. Ja powtorzylabym w 7 i 9 dpt.
Sama nigdy zadnej bety tak wczesnie nie robilam, najwczesniej w 8dpt blastki.