Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
Sorki, 5.10 juz mi sie wszystko myli4.10 mialam transfer wiec chyba to 5dpt ale nie kloce sie bo jestem zółtodziub
Powtorze bete i bedzie wiadomo… dziekuje za informacje, lekka nadzieja jest…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sorki, 5.10 juz mi sie wszystko myli4.10 mialam transfer wiec chyba to 5dpt ale nie kloce sie bo jestem zółtodziub
Powtorze bete i bedzie wiadomo… dziekuje za informacje, lekka nadzieja jest…
Specjalistą w tej dziedzinie nie jestem ale tutaj były już takie historie że naprawdę wszystko jest możliwe i nic nie jest zero jedynkoweMyslisz ze bylby AŻ tak leniwy? Z tej magicznej tabeli wynika, że powinno coś juz tam pokazac, przynajmniej 8 jednostek… a tutaj marne 1,7….![]()
![]()
![]()
Mogę Ci tylko powtorzyc to co mi lekarz mówił czyli, że 6dpt beta hcg ma być dwucyfrowa i wtedy dobrze rokuje. Ty masz badanie zrobione dzień za szybko więc ciężko coś ocenićSorki, 5.10 juz mi sie wszystko myli
my to jak SzeptunkiBo od razu by mial pobudki co 30minNo i nie zauroczyly bo musialabym Werce tlumaczyc jak sie urok odczynia
![]()
W takim razie zrobie znowu za kilka dni i zobacze co wyjdzie… moze bedzie jakis cud…Mogę Ci tylko powtorzyc to co mi lekarz mówił czyli, że 6dpt beta hcg ma być dwucyfrowa i wtedy dobrze rokuje. Ty masz badanie zrobione dzień za szybko więc ciężko coś ocenić![]()
Zawsze moze byc cud naturyJa to jestem już na maksa spłukana przez tyle stymulacji i transferów, więc na mnie nie licz![]()
Swietnie sobie z Kajtkiem radzisz to i blizniaki bys ogarnelaTaaaaaa, i byście słały paczki do wariatkowa![]()
Szeptuchymy to jak Szeptunki![]()
A Ty ziomalka skad jestes?Bo my to na tych samych falach nadajemymy to jak Szeptunki![]()