A ona boi sie ciazy blizniaczej czy co?Mamy bliźniąt, ta moja znajoma powtórzyła dziś betę, zerknijcie i napiszcie jakie u was były wartości bo ona chce sobie porównać
7dpt- 152, 9dpt - 392
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ona boi sie ciazy blizniaczej czy co?Mamy bliźniąt, ta moja znajoma powtórzyła dziś betę, zerknijcie i napiszcie jakie u was były wartości bo ona chce sobie porównać
7dpt- 152, 9dpt - 392
Nie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jestA ona boi sie ciazy blizniaczej czy co?
7 dpt - 147, 10 dpt- 432. Gratuluję bliźniakówMamy bliźniąt, ta moja znajoma powtórzyła dziś betę, zerknijcie i napiszcie jakie u was były wartości bo ona chce sobie porównać
7dpt- 152, 9dpt - 392
No to w takim razie 6 transfer jak 6 w totka, zgarnęła wszystkoNie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest![]()
10dpt 429Nie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest![]()
Jeny, a ja też miałam transfer 2 zarodków, w 6 tygodniu jeden obumarłNie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest![]()
trzeba być dobrej myśli bo po co być zlej. Ja nie zrobiłam ani jednego badania bhcg (państwo w którym mieszkam nie zleca jej i tez nie jest łatwo i tanio wykonać ja na własna rękę) i robiłam tylko testy sikane. Nawet nie wiem jak bhcg rosła czekałam tylko na usg modląc się ze wszystko jest ok. A każdy dzień zaczynałam albo kończyłam sikając na test ciążowy to mnie uspakajalo.
Myslalam ze to naturalsik a ona przejeta ze ciaza blizniaczaNie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest![]()
Widocznie coś mu dolegało bidulkowiJeny, a ja też miałam transfer 2 zarodków, w 6 tygodniu jeden obumarł![]()