Orchidea33
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Chyba juz ostatniej
mlody ma 3365g
szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bosko!Ja po wizycie. Chyba juz ostatniejmlody ma 3365g
szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie
![]()
Powiem Ci, ze stresik sie pojawilBosko!
oooo ktoś mnie pamięta@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dzieckotakże tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie
![]()
Kiedy teraz transfer??Cześć kochanaaż się zdziwiłam, że mnie ktoś wywołał iiii to jeszcze na tym wątku
Jesteś w ciunnnnży czy źle widzę na oczy ?
U mnie lipa
Mój cud skończył 2 latka
Po niej miałam 4 stymulację i 4 transfery w tym jeden bliźniaczy nooo i nic. Zostały nam 2 ostatnie zarodki i kończymy tą „przygodę” (bynajmniej taki plan).
Aktualnie jestem pod opieką dr Sydora. Obstawił mnie i mam nadzieję, że coś z tego będzie. Więcej grzechów nie pamietam …
![]()
O to chyba dobrzeJa po wizycie. Chyba juz ostatniejmlody ma 3365g
![]()
zobaczysz jak później Ci czas będzie leciałDobrzeale to tak szybko minelo!
![]()
domyslam siezobaczysz jak później Ci czas będzie leciał![]()
No jasne że pamiętam@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dzieckotakże tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie
![]()